|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Paulasia12 ja nie wiem kto to jest ten Jared Leto
![]() -trzy głosy na pierwszą -dwa głosy na ostatnią -po jednym głosie na trzecią i piątą (choć mi się też trzecia i piąta najbardziej podoba ![]() może ktoś jeszcze? chociaż ze dwa komentarze ^^ edit: -cztery głosy na pierwszą -dwa głosy na ostatnią -trzy głosy na trzecią (swój głos też wliczyłam ![]() -dwa głosy na piątą (i tu też ![]() jeszcze jeden komentarz pliiis <prosi> ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 27.08.2010 - 16:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Po dłuższym zastanowieniu 1 i 3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja jak zawsze z pewnym opóźnieniem, które tym razem jest spowodowane problemami z kompem
![]() ![]() Bonus oczywiście świetny, śmiem nawet stwierdzic że Colin jest tak samo przystojny jak Marco ![]() No i oczywiście czekam na następny odcinek. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
I tak przewijam te zdjęcia w górę i w dół i się w nie wpatruję...
![]() Są przeboskie. Kocham Collina. xD |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nadrobiłam
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
|
![]()
Ale z tej Alii to mała ****** kokieta
![]() Co ona sobie myślała? Przecież na Collina to kurator może siąść ![]() Ja im nie życzę szczęścia - mama nadzieję, że nie będą razem, ale z tego co pisałaś można wnioskować, że Alia zaliczy wpadkę i tyle tego będzie. Chciałbym byś zrobiła następny odcinek taki, co dzieje się w tym samym czasie co ten ostatni, ale pokazujący nam losy Marco, jak zawozi Gabriela na komisariat. Cytat:
Cytat:
Co do bonusa, to jest bossski ![]() A najbardziej podobają mi się zdjęcia nr 3 i 5 ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
|
![]() Cytat:
![]() I cieszę się, że bonusik sie spodobał ^^ Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję, że w dalszych pewnych okolicznościach nie odwidzi się to nagłe to zauroczenie ![]() Nooo bubelku pewnie, że wiem ^^ i jest mi bardzo miło z tego powodu ![]() Cytat:
![]() Co do tego czy będą razem czy nie, to się nie wypowiadam ![]() (mam juz wszystko obmyślone, ostrzegam że momentami to będzie "wrednie opisane" że się tak wyrażę ![]() Następny odcinek nie napiszę w ten sposób, ale obiecuję, że będzie tam napisane co zrobił Marco z Maysonem ![]() No i sprawa bonusa rozwiązana, wstawię fotki nr 1 i 3 gdyż zebrały najwięcej głosów ^^ Dziękuję wszystkim za komentarze ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]()
Serce raduje się, kiedy ten paseczek od przewijania strony jest taki maleńki. xD
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Podsumowując, podobało mi się. Nic bardziej konstruktywnego chyba tym razem nie powiem. Łepek Lunię boli. xD W każdym razie czekam na kolejne odcinki. I tak - napięcie, to ci się zbudować udało. |
|||
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No, w końcu przeczytałam 2 ostatnie odcinki. ^^ mam zaległości. ;p
Baaardzo mi się podobały. Bonus super. ![]() Nie mam słów. ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 62 (0 użytkownik(ów) i 62 gości) | |