|
![]() |
#2 |
Reputacja: 19
|
![]()
Ostatnio kiedy grałem w TS3, wyświetlił mi się komunikat o okazji, która miała polegać na wycieczce do Egiptu i poznanie zasad gry "Senet"... teraz pytanie... czy można kupić jakiś przedmiot do tej gry w Egipcie lub zapytać mieszkańców? Kiedy byłem tam to nie było opcji na Egipcjanach żeby nauczyli mojego Sima zasad tej gry. O co tutaj chodzi? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam D_S
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja byłbym wdzieczny gdyby mi ktoś powiedział jak zrobić/gdzie kupić shoarme XD Mam misje w Egipcie ale bez tej głupiej shoarmy nic..(sorry jak już to było)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 19
|
![]()
GaGasz shoarmę kupujesz u sprzedawcy żywności/jedzenia na targu w Egipcie (Al Simhara), a jeśli chodzi Ci o przepis to również na targu jednakże u sprzedawcy książek - ma też przepisy.
![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
Kiedyś tam próbowałem u niego kupić ale nie miał tej shoarmy, ale teraz moja simka udoskonaliła umiejętności kulinarne do 3 poziomu ,poszedłem i kupiłem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 16
|
![]()
Nie wiem czy już to było ale pytam. Mam problem z misją we Francji, w galerii. Misja nazywa się "na patrolu". Kiedyś już ją przeszedłem, ale niepamiętam jak. Wiem że za drzwiami jest ukryty przełącznik więc jestem w podziemiach, gdy dochodzę do grobu kustosza opłakuję go, a on otwiera drzwi i mówi coś, żebym go gdzieś zaniósł ale nie da się go wsadzić do wyposażenia. No i gdy idę dalej spotykam schody i kończy się grobowiec, a misja jeszcze nie jest wykonana. Pomocy!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Seth,nie wiem,czy to ta misja,ale chyba musisz przeszukać dziurę w ziemi obok grobu Kustosza,tam będą szczątki,a potem zanosisz je do którejś krypty na cmentarzu (będzie podświetlona)
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Tak tak ; ) Też miałem tę misje i trzeba zanieść to na cmentarz tylko najpierw trzeba chyba kluczami pootwierać drzwi ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mam pewien problem. A raczej dwa problemy:
Ad1. Jestem w Chinach. I mam duży problem. Posiadam klucz z Francji (z posiadłości Landgraaba czy jakoś tak) czyli "Kamienny klucz ze Smoczej jaskini". Pisało, że musze być w Chinach i zaliczyć te zadanie, więc przybywam do Chin i nadal nie mogę zakonczyć zadanie bo ciągle pisze że muszę zjawić się w Chinach. O co chodzi jestem w Chianch i nie moge ukonczyc przeciez posiadam ten klucz. Więc udałem sie do tej Smoczej Jaskini i sam aktywować te drzwi ale pisze że nie posiadam tego kamiennego klucza, przecież go mam w ekwipunku. Nawet do tej osoby zadzwonilem ktora dała mi tę misję tez nie ma zadnej opcji do aktywowania, co robic. Błąd gry czy co? Ad2. Jak aktywować mumie w swoim domu. Zdobobyłem te 5 glinianych słoi i nadal nie moge. Klikam u siebie na sarkofag "Wezwij mumię" i nic się nie dzieje. O co chodzi. To chyba musi być błąd gry. Z góry dziękuje za odpowiedź |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 69 (0 użytkownik(ów) i 69 gości) | |
Narzędzia wątku | |