![]() |
#4401 |
Reputacja: 10
|
![]()
Możecie mi powiedzieć tak łopatologicznie, co mam zrobić, żeby na jednym systemie mieć zainstalowaną i grę, i demo? W tej chwili mam na nowym komputerze samą podstawę, w którą wcale jeszcze nie grałam, i chcę już zainstalować wszystkie dodatki oraz wrzucić inne obiekty i swoje zapisy, ale chciałabym też mieć możliwość wchodzić w demo. Da się tak czy macie problemy?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4402 |
|
![]()
Maszka tak jestem pewna, no chyba ze zalezy jaka rasa bo np.. Ragdoll ma niebiskie- to juz taka rasa ale pozostale koty niebieskookie sa gluche
![]() nmin po prostu zainstaluj demo ja mam wszystko + dodatki na jednym systemie i wszystko dziala swietnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4403 |
|
![]()
Kojarzę, że ktoś przerzucał jakieś foldery zależnie od tego, czy chciał grać, czy tworzyć zwierzaki, ale nie pamiętam, dlaczego... A może coś mylę? Nie mogę znaleźć tego postu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4404 |
|
![]()
Bo mój kot wyglądal jakos tak: http://www.google.pl/imgres?q=rude+k...X3-ixDg&zoom=1 ale miał właśnie niebieskie oczy. Ja wcześniej nie wiedziałam, że takie koty są głuche. Teraz jest mi nawet przykro, że musiałam go później oddać...
Ale żeby nie robic offtopu ![]() ![]()
![]() |
#4405 |
|
![]()
ojj ale slodziak, tak ten byl z cala pewnoscią głuchy
![]() szkoda ze go oddalas ![]() ja tez nie moge sie doczekac, jeszcze tylko 3,5 tygodnia i bedzie dodatek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4406 |
|
![]()
Rodzice nie pozwalali trzymać w domu kota...
![]() Do premiery zostało... 21 dni!!! 3 tygodnie! To liczać do 18 października, a to 24 dni licząc do 21 października.
![]() |
#4407 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#4408 | |
|
![]() Cytat:
Tam zmieniasz nazwę folderowi The Sims 3, na jakąś inną. Ja mam folder "The Sims 3 Gra", i tam mam dane normalnych Simsów, a jak chcę grać w Demo to zmieniam nazwę na "The Sims 3 Demo". Chodzi o to, że i gra, i demo korzystają z takiego samego folderu w Document and Setting i w tym właśnie tkwi szkopuł. Ejak, nie da się zmienić wielkości psa inaczej niż rasami, czyli nie mogę mieć np dużego chihuahuy... Może jeszcze to rozgryzę, uparta jestem ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 27.09.2011 - 18:21 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4409 |
|
![]()
Skusiłam się jednak na tę ukrytą opcję w demo. Obejrzałam sobie interakcje (oczywiście niedziałające
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4410 |
Guest
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=YCzJL...&feature=feedu
http://www.youtube.com/watch?v=K_pwY...eature=related na końcu tego widać jak koń się załatwia ![]() Ostatnio edytowane przez ola2199 : 28.09.2011 - 08:27 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 20 (0 użytkownik(ów) i 20 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|