|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Nieźle trzeba mieć na bani żeby to rozwiązywać i w ogóle he he
Dla mnie to wszystko wyjaśnione jest. Bella miała seksy romansik z Donem, później w domu poleciała w kosmos a po Dziwnówku (czy jakoś tak) chodzi kosmitka przebrana za nią. Ja nią gram normalnie w Miłowie !
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Hey,jestem tu nowa,mimo że od dawna śledzę ten wątek.Przeczytałam cały.Znalazłam pewne foto:
![]() Tancerki pojawiają się zazwyczaj,gdy sim umiera ze starości z b.wysoką aspiracją. Ale czy one nie przypominają Belli Ćwir? |
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
@up : To zwykły zbieg okoliczności ... tak samo jak z pokojówkami o których rozmawiano wcześniej, baardzo dużo NPC ma fryzury jak Bella ale to nie ona.
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Ja sobie myślę, że ona nie została porwana w domu Dona, bo gdyby tak było, on by miał o tym wspomnienie, nie mieliby za to Kasandra i Mortimer. Wg. mnie następnym punktem śledztwa byłoby sprawdzenie, czy jak sim zostanie porwany na jakiejś innej parceli, trzeba zobaczyć, czy jego rodzina ma to tym wspomnienie, i czy nie będą mieli simowie mieszkający tam. Ja niestety nie mam teraz zainstalowanych TS2.
![]() Cytat:
Good idea Suer zaczne szukać Ostatnio edytowane przez Liv : 07.04.2010 - 15:43 |
|
|
|
|
#5 |
|
|
To ja wtrącę swoje trzy grosze i powiem, że to wcale nie ma znaczenia. Mortimer i Kasandra wcale nie musieli być obecni przy porwaniu Belli. Wspomnienia te pojawiły się, ponieważ oboje są jej krewnymi. Tak samo jest ze zdaniem egzaminów, zaręczynami bliskich, ślubami czy narodzinami nowych członków rodziny, np. seniorowie rodu wcale nie muszą być świadkami przyjścia na świat swych wnucząt, a i tak otrzymujemy ten wpis w ich wspomnieniach.
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
A teraz może przypomnę jeszcze raz : BELLA Z DZIWNOWA TO MARNA KOPIA DLA ZMYŁKI ; ]]
Ostatnio edytowane przez Liv : 07.04.2010 - 15:45 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
ja gram w simsy 2 od kiedy wyszły do sprzedaży i nigdy nie słyszałem o belli ćwir to trochę dziwne bo grałem już chyba w każdym mieście a mam wszystkie dodatki. gdzie można znaleźć jej historię???
|
|
|
|
#10 |
|
|
@up: Choćby w Dziwnowie, jej historia jest opisana, ewentualnie drzewo genealogiczne np. Kasandry Ćwir.
Czy ktoś może znalazł coś nowego o Belli ?
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|