![]() |
#441 |
Reputacja: 11
|
![]() Mam problem z drzewem. Któregoś dnia niespodziewanie wyrosło mi w rogu sypialni!
![]() ![]() Chciałam go usuwać move_objects'em, ale problem polega na tym, że tego drzewa nie da rady chwycić "rączką", po prostu nic nie da się z nim zrobić, nie ma możliwości jego skasowania. Pomyślałam, że może postawiłam dom w okolicy na miejscu, gdzie rosło drzewo, ale przesuwałam parcelę obok i to miejsce okazuje się być czyste. Dom postawiony gdzie indziej tego problemu nie ma, to drzewo rośnie sobie tam spokojnie na samym środku parceli (podglądałam z sąsiedniej). Nie mam pojęcia, dlaczego i skąd się ono wzięło, na początku było wszystko w porządku, a po kilku simowych dniach tak po prostu sobie wyrosło. Już kiedyś miałam taki problem, kiedy drzewo pojawiło się na środku asfaltu! o.O Pomóżcie mi się pozbyć tego dziadostwa, ta miejscówka w okolicy jest bardzo urokliwa i nie chciałabym się z niej wyprowadzać. ;/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#442 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może przenieś dom razem z rodziną do tego katalogu domów i wtedy znów postaw...
A tak w ogóle to tez mam problem, który wcześniej mi sie nie zdarzył. Otóż... Pobrałam dodatki z neta do simsów i zobiłam katalog Downloads itepe, itede. Ale niektóre dodatki mi działają, a inne nie. Jak wchodze na neta to pobieram po pare dodatków i z jednej tury mam dodatki, a z drugiej już nie. Próbowałam pobierać jeszcze raz i zamieniać je, ale nic. Co zrobić?? Ostatnio edytowane przez Agataa103 : 14.04.2012 - 18:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Reputacja: 12
|
![]()
Też tak miałem...
Niech zgadnę, jesień? :3 Poczekaj do końca jesieni - u mnie pomogło ![]() Jeśli nie to pisz. <zmień porę roku tym użądzeniem za życiowe punkty ![]()
![]() |
#444 |
Reputacja: 11
|
![]() Szczerze mówiąc nie zwróciłam uwagi na porę roku, nie pamiętam na tę chwilę, co się tam pogodowo wyprawia, chociaż ta jesień jest bardzo prawdopodobna. Mimo wszystko - to tak ma być każdej jesieni?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
|
![]()
Nie, nie, kiedyś w domu jednej z mojej głównych rodzin tak było, i na następną jesień znikneło
![]() ![]()
![]() |
#446 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#447 | ||
|
![]() Cytat:
![]() ![]() @down, down: Kennego, albo Kennego McCormicka ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Kenny McCormick : 15.04.2012 - 11:48 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
|
![]()
@Agataa, a pobierasz meshe?
![]() |
#449 |
|
![]()
Tak pobieram meshe. No chyba to kiedyś już robiłam przecie. ;-)
Ale spróbuje jeszcze sposobu Kenny McCormick i dam znać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
|
![]()
Cześć, mam problem o którym już kiedyś pisałam ale po męczeniu się z nim w końcu odpuściłam. Zatęskniło mi się do simsów dlatego opiszę go jeszcze raz i liczę na jakąś pomoc
![]() Otóż grałam sobie z pół roku na Windows 7 i wszystko hulało. Pewnego dnia włączam grę, a tu komunikat "ten program ma znane problemy ze zgodnością". Hmm. Na logikę takie coś powinno mi wyskoczyć po zainstalowaniu gry na siódemce, a nie po sześciu miesiącach grania bez problemów. Dziwne. Pomyślałam, że to wina dodatków które ściągałam tego dnia więc wywaliłam je z Downloads. Nic. Wywaliłam Downloads na pulpit. Dalej nic. No kurde. Poszukałam w Google czy ktoś miał podobny problem - miał. Tylko że zaraz po zainstalowaniu nowego systemu operacyjnego. Ale dobra, robię to samo co poradzili tam, czyli próbuję przestawić te Simsy tak żeby działały jak na Windows XP. Bez sensu, ale może coś by to dało. Nie dało. Co dziwniejsze, przeinstalowałam grę dwa razy i ciągle nic! Moje pytanie - czy to możliwe żeby błąd wyskakiwał przez zainstalowanie jakiegoś dodatku? Jeśli tak, to jak usunąć taki dodatek permanentnie? Bo samo wyrzucenie z Downloads nic nie daje. Nie mam już siły do tych Simsów a chciałabym sobie pograć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|