|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 39
|
Eee, a jaki to by miało sens? W ogóle jej tu nie widziałam, nie napisała ani jednego posta. Jakby była w mafii nawet sama mafia mogłaby ją dobić, (co by im szkodziło?) a na to nie wygląda.
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Reputacja: 33
|
dooobra... widzę, że ja zginę dzisiaj, więc w razie czego pomścijcie mnie... xd to jak część głosuje na mnie, to może zmówmy się druga część na kogo głosujemy?
![]() może niech to będzie Charionette? tak na rawdę, to co nam już szkodzi na tym etapie? bez sensu powód imo nie pisałam głównie dlatego, że (tak jak pisała Hebe) nie chciałam odpaść jako pierwsza. widziałam, ze jest pomór na tych, co dużo piszą, więc nic nie pisałam, bo chciałam pomóc pod koniec. zdawałam sobie doskonale sprawę, ze jak się wychylę po takiej chwili ciszy, to zwrócę na siebie uwagę. czy jakbym była w mafii to zrobiłabym taką głupotę i zrobiła to samo? gdy siedziałam cicho to podejrzewała mnie tylko Bjork.
Ostatnio edytowane przez Rainbow : 01.09.2015 - 17:00 |
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 12
|
No własnie, w ogóle nie bierze udziału w zabawie, więc my ją olewamy, a w mafii nadal są 4 osoby, a nie trzy. To taki +jeden, bo naprawde nie widzę sensu w pozbywaniu się swoich przez mafię (w 1 edycji miało to sens, ale ot była wyjątkowa sytuacja ;p)
tak tylko sobie spekuluje, lepiej powiedzcie na kogo głosować.
|
|
|
#4 |
|
Administrator
Reputacja: 33
|
Hebe - ja jestem zainteresowana głosowaniem na Chari xD już na nią zagłosowałam
Ostatnio edytowane przez Rainbow : 01.09.2015 - 18:21 |
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 12
|
o kurde.. no to ja tez znowu na nusso w takim razie
|
|
|
#6 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Wszyscy zebrali się w Wielkiej Sali, żeby w końcu coś ustalić.
- Nie wierzę, że to się dzieje... - Annetti pokręciła, stykając ze sobą opuszki palców obu dłoni. - Jak czegoś nie wymyślimy, to możemy nie dożyć jutra... - mruknęła Nina14! - Nie chcę się obudzić z poderżniętym gardłem! - uniosła się Hebe i po chwili dodała: - Hmmm... Chyba bym się nie obudziła... - Głosujmy! - ponagliła cheeba. Po podliczeniu głosów, dziewczyna spojrzała porozumiewawczo na resztę, którzy tylko pokiwali głowami. Po chwili wszyscy wypowiedzieli zaklęcie przenoszące Rainbow do Timbuktu. Spoiler: pokaż Wyniki głosowania: Spoiler: pokaż
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 01.09.2015 - 19:50 |
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 11
|
ahaaaaaaa
|
|
|
#8 |
|
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
[*]
Znowu pudło. Dużo z Was glosowało na Nusso....może to dobry trop? Zobaczymy kogo dziś sprzątnie mafia, może naprowadzą nas na coś. |
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 39
|
Tja
![]() Ale serio, żeby nie złapać ani jednego mafioza?! Tego chyba jeszcze nie było. Ktoś może ma jakieś pomysły? Cokolwiek? ^A co ta za różnica? I tak praktycznie miasto przegrało. Dziś odpadnie jeden miastowy. Zostanie trzech mieszczuchów i czterech mafiozów. Jeśli cała mafia jutro zagłosuje jednomyślnie, to na pewno odpadnie jeden miastowy. Po zabójstwie mafii zginie jeszcze jeden. Zostanie ostatni mieszczuch. I tyle na ten temat. Jeśli chodzi o mnie, to nadal obstawiam, że w mafii jest Nusso, Chari, może Annetti. Co do ostatniego mafioza, to nie mam pojęcia. I edytowałam ten post jakieś 5 razy, bo nikt się nie wypowiada...
![]() Ostatnio edytowane przez Hebe : 01.09.2015 - 21:02 |
|
|
|
|
#10 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Nie poddawaj my się. Ja obstawiam Nusso. Przynajmniej honorowo wykonczmy jednego
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 30 (0 użytkownik(ów) i 30 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|