![]() |
#442 |
Guest
|
![]()
A ja właśnie uruchomiłam The Sims, żeby pograć sobie rodzinką Biedak, chcę żeby Damian obejrzał sobie telewizję (btw. mam straszny problem z utrzymaniem na zielono wskaźnika zabawy, spada im strasznie szybko ;\) i nagle moim oczom ukazało się coś zabawnego...
![]() Widzicie tego siniaka (lub cokolwiek to jest xP) na czole Damiana? ![]() ![]() Mieliście kiedyś coś takiego i wiecie, czym może być to spowodowane? ![]() Poza tym nie chciałabym, żeby Damian chodził z taką blizną na czole ![]() |
![]() |
![]() |
#443 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Guest
|
![]()
Wielkie dzięki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Guest
|
![]()
Oho!~Dobry temat ! w the sims 1 był na korzdym kroku
błąd :con: !Ale mz gadamz teray o 2..Tu jest mniej! Ale mi sie zdarzają..Np.. Ray miaam pożar w domku.. Była opiekunka..kt óra spała w łożku.Bo nie pozwoliłam jej wyjść ![]() wprowadziłam inna rodzine..Oczywiście tam ta opiekunka spała! i gdy sie obudzila to ona zaczeła płonąć!!!Musiałam zadzwonić na straż pożarnĄ!i OCZYWIŚCIEW POKOJÓWKA MUSIAŁ poscielic łożko! i on też sie spalił ale ugaasił go strażak....... |
![]() |
![]() |
#446 |
Guest
|
![]()
Wczoraj mój sim zadzwonił po ogrodnika bo nie wyrabiałam z podlewaniem tych kwiatów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Guest
|
![]()
A u mnie sim zeżarł coś, poszedł do klopa, zrobiłem mu platynową aspirację tuż po wyjściu ( brakowało mi tylko 500 a jego żona urodziła i obaj mieli platynową) i dziecko mi umarło! Każdy stracił 5000 ze swojej aspiracji i ciul!
|
![]() |
![]() |
#448 |
Reputacja: 10
|
![]()
Grałam sobie Ćwirami i Don Lotario przy ołtażu porzucił Kasandrę, która potem wyszła za Dariusza i mają bliźniaki, Mortimer ożenił się z Niną, także mają bliźniaki. Nina wprowadziła się razem z Diną i Donem, którzy wzięłi ślub i mają dzidziusia
![]() berata edit: pozwoliłam sobie połączyć tematy ![]()
The deep, dark dyed colour may transfer to other garments or to your white sofa or chair. We also recommend to wash this garment separately,-at least the first times! Good luck with your new denim tights! Ostatnio edytowane przez berata : 08.10.2005 - 13:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Guest
|
![]()
Ja raz ustawiłam "wielkie ognisko". Później wykasowałam "podkład" (te deski, pluszaki itp) a ogień został i za żadne skarby nie chciał zniknąć. Nie zapisałam gry, wchodizłam znowu i ciągle był ten ogień bez tych desek, mimo ze nie zapisywałam gry.
Czy simka może zajść 2 raz w ciążę, jak ma noworodka lub/i bobasa? |
![]() |
![]() |
#450 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Tylko że mi dziecko ukradła koleżanka mojej nastolatki ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |