![]() |
#4571 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4572 |
|
![]()
A moi znajomi wogóle nie mają The sims 3
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4573 |
|
![]()
Nowy filmik (o którym wspomniała wcześniej anie_1981) - 7:33 - ten facet mówi że są króliki
![]() ![]() ![]() 6 nowych zdjęć 3 lekcje ze zwierzaków - ''Upewnij się, że potomstwo nie głodować: mogą być zasilane z matką, czy można karmić je z butelki,, ![]() W lekcjach opieki dla psów i kotów, przeczytałem że jak nie będziesz się dobrze opiekować swoim psem, kotem lub koniem to przyjdzie ktoś ze schroniska i zabierze ci zwierzęta Ostatnio edytowane przez Narutoman : 02.10.2011 - 15:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4574 |
|
![]()
Ja może się powtarzam (oj powtarzam się...), ale już chcę ten dodatek! Obejrzałam filmik pobieżnie i nie zwróciłam uwagi na króliki. Teraz obejrzę jeszcze raz, z nastawieniem na wskazany przez Narutomana fragment. Ja chcę małego, czarnego króliczka, z białą łatką na oku!
![]() EDIT: On nie powiedział "rabbits", tylko "rodents", czyli gryzonie. Niestety nie chodziło mu o króliki. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 02.10.2011 - 16:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4575 |
|
![]()
Ja tam słysze rabbits
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4576 |
|
![]()
Informacje o filmiku:
Internetowy serwis SimGoodie.com opublikował nowy materiał video, przygotowany przez zespół The Sims. W rolach głównych trzej SimGuru - Graham, Ryan oraz Shannon jako dzielna operatorka kamery. Oglądając video, mamy okazję poznać dość sporą grupę ludzi, którzy pracują nad nadchodzącym dodatkiem. Każdy z nich zdradza nam czym się zajmuje w zespole The Sims po czym opowiada o małym fragmencie gry, który wprowadził do życia w Zwierzakach. Tym sposobem z filmu możemy się dowiedzieć że.. z psami możemy swobodnie wychodzić na spacery. Po wyborze parceli, którą chcemy odwiedzić naszego sima i psa łączy smycz po czym oboje ruszają na podbój miasta. Podczas "wyprawy" może dojść do małych przerw na siku lub obwąchanie drzewa. psy i koty mogą podróżować samochodem jedynie, kiedy jest z nimi ich właściciel. konie nie mogą wejść do domu. zwierzęta jedynie siusiają ![]() w mieście znajdziemy zwariowaną babcię, która ma bzika na punkcie kotów. Ma ich całe mnóstwo, a swoje uwielbienie do futrzanych czworonogów pokazuje m.in.: nosząc czapkę z wizerunkiem kociej mordki. Mieszka w domu oddalonym od centrum miasta i innych mieszkańców. Polecamy! Źródło: SimPrograms EDIT: Ja tam, też słyszę rodents. Zauważyliście, że w tym filmiku w momencie (nie tylko) 2:14 min., jak za nią są te otwarte pudełka z dodatków do 3, to tam Pokolenia mają instrukcję ? Nam nie dali skąpiradła.
The boy that you loved, is the man that you fear. Ostatnio edytowane przez Ejak : 02.10.2011 - 17:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4577 |
|
![]()
Mam nadzieję, że smycz nie będzie domyślna i nie będzie się pojawiała tak, jak na przykład wózki dla dziecka (czyli wystarczy mieć na parceli, nie trzeba w plecaku, żeby pojawiały się same). Mogłaby być opcja do wyboru w tych opcjach przemieszczania się, wybieranych w lewym górnym rogu. Smycz jest fajna, ok, ale jeśli wyślę Sima z psem na koniec otoczenia, przez jakieś łąki i lasy, to nie chcę, żeby pies szedł na smyczy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4578 |
|
![]()
Jakby poprawili wózki też byłoby dobrze. Już nawet bym zniosła to, że wózki by częściowo tonęły w chodniku, byleby Sim nie wyjmował dziecka z wózka przy byle nierówności. Wiem, marzenia. Napalałam się na wózki naprawdę solidnie, a teraz właściwie w ogóle ich nie używam, bo są skopane. Czegoś podobnego obawiam się z prowadzeniem psów na smyczy. Wolę się nie napalać i mile się zaskoczyć.
Bawiłam się w dodawanie obiektów do Dema. Grałam nawet w Hidden Springs! Dodatki jak najbardziej działają... No a przynajmniej miasta. Z tym, że nie sprawdzałam w katalogach Buduj\Kupuj, ale miasta są. A skoro już przy katalogach jestem, to nie wszystkie obiekty z podstawki się kopiują z plikami FullBuild0-FullBuild2... Ciekawe dlaczego... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4579 |
|
![]()
A ja mam pytanie do osób które mają demo w trybie gameplay'a:
czy ośrodek jeździecki to "rabitt hole" czy budynek odwiedzalny? ![]()
![]() |
#4580 |
|
![]()
Szkoda, że nie będzie jednak króliczków. Mój "apetyt" na ich obecność w grze wzrósł ostatnio po tym, jak kupiłam sobie prawdziwego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 44 (0 użytkownik(ów) i 44 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|