Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.10.2011, 14:55   #4571
nmin

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Cytat:
Napisał kaka2610 Zobacz post
jak bym mogła to bym śledzika usunęła
Nie mam co prawda konta na nk od około półtora roku, ale pamiętam, że Śledzika można było usunąć, chyba tylko w określonych przeglądarkach, ale można było. Poszukaj w Google
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.10.2011, 14:57   #4572
TheSimka3

A moi znajomi wogóle nie mają The sims 3 . Mój entuzjazm do zwierzaków ucichł. Kiedyś nie mogłam się go doczekać z powodu koni... Ale gdy rodzice zapisali mnie na jazdę konną... Po prostu wole żywe zwierzęta niż te ,,fikcyjne''
TheSimka3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.10.2011, 14:58   #4573
Narutoman

Wink Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Nowy filmik (o którym wspomniała wcześniej anie_1981) - 7:33 - ten facet mówi że są króliki Powiedział też że ze swoimi małymi zwierzątkami można iść na miasto, można pojechać samochodem z wężem na rękach A w 9:20 tamten facet mówi że jak wyprowadzamy psy na spacer, to one cały czas nie idą tylko od czasu, do czasu się zatrzymują na siusiu, albo żeby coś powąchać

6 nowych zdjęć

3 lekcje ze zwierzaków - ''Upewnij się, że potomstwo nie głodować: mogą być zasilane z matką, czy można karmić je z butelki,,
W lekcjach opieki dla psów i kotów, przeczytałem że jak nie będziesz się dobrze opiekować swoim psem, kotem lub koniem to przyjdzie ktoś ze schroniska i zabierze ci zwierzęta

Ostatnio edytowane przez Narutoman : 02.10.2011 - 15:35
Narutoman jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.10.2011, 16:15   #4574
anie_1981

Ja może się powtarzam (oj powtarzam się...), ale już chcę ten dodatek! Obejrzałam filmik pobieżnie i nie zwróciłam uwagi na króliki. Teraz obejrzę jeszcze raz, z nastawieniem na wskazany przez Narutomana fragment. Ja chcę małego, czarnego króliczka, z białą łatką na oku!

EDIT:

On nie powiedział "rabbits", tylko "rodents", czyli gryzonie. Niestety nie chodziło mu o króliki.

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 02.10.2011 - 16:19
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.10.2011, 16:23   #4575
Narutoman

Ja tam słysze rabbits
Narutoman jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.10.2011, 17:29   #4576
Ejak

Informacje o filmiku:
Internetowy serwis SimGoodie.com opublikował nowy materiał video, przygotowany przez zespół The Sims. W rolach głównych trzej SimGuru - Graham, Ryan oraz Shannon jako dzielna operatorka kamery.

Oglądając video, mamy okazję poznać dość sporą grupę ludzi, którzy pracują nad nadchodzącym dodatkiem. Każdy z nich zdradza nam czym się zajmuje w zespole The Sims po czym opowiada o małym fragmencie gry, który wprowadził do życia w Zwierzakach.

Tym sposobem z filmu możemy się dowiedzieć że..
z psami możemy swobodnie wychodzić na spacery. Po wyborze parceli, którą chcemy odwiedzić naszego sima i psa łączy smycz po czym oboje ruszają na podbój miasta. Podczas "wyprawy" może dojść do małych przerw na siku lub obwąchanie drzewa.
psy i koty mogą podróżować samochodem jedynie, kiedy jest z nimi ich właściciel.
konie nie mogą wejść do domu.
zwierzęta jedynie siusiają .
w mieście znajdziemy zwariowaną babcię, która ma bzika na punkcie kotów. Ma ich całe mnóstwo, a swoje uwielbienie do futrzanych czworonogów pokazuje m.in.: nosząc czapkę z wizerunkiem kociej mordki. Mieszka w domu oddalonym od centrum miasta i innych mieszkańców.

Polecamy!
Źródło: SimPrograms

EDIT: Ja tam, też słyszę rodents. Zauważyliście, że w tym filmiku w momencie (nie tylko) 2:14 min., jak za nią są te otwarte pudełka z dodatków do 3, to tam Pokolenia mają instrukcję ? Nam nie dali skąpiradła.

Ostatnio edytowane przez Ejak : 02.10.2011 - 17:46
Ejak jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.10.2011, 18:31   #4577
nmin

Cytat:
Napisał Ejak Zobacz post
Po wyborze parceli, którą chcemy odwiedzić naszego sima i psa łączy smycz po czym oboje ruszają na podbój miasta.
Mam nadzieję, że smycz nie będzie domyślna i nie będzie się pojawiała tak, jak na przykład wózki dla dziecka (czyli wystarczy mieć na parceli, nie trzeba w plecaku, żeby pojawiały się same). Mogłaby być opcja do wyboru w tych opcjach przemieszczania się, wybieranych w lewym górnym rogu. Smycz jest fajna, ok, ale jeśli wyślę Sima z psem na koniec otoczenia, przez jakieś łąki i lasy, to nie chcę, żeby pies szedł na smyczy.
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.10.2011, 20:12   #4578
anie_1981

Jakby poprawili wózki też byłoby dobrze. Już nawet bym zniosła to, że wózki by częściowo tonęły w chodniku, byleby Sim nie wyjmował dziecka z wózka przy byle nierówności. Wiem, marzenia. Napalałam się na wózki naprawdę solidnie, a teraz właściwie w ogóle ich nie używam, bo są skopane. Czegoś podobnego obawiam się z prowadzeniem psów na smyczy. Wolę się nie napalać i mile się zaskoczyć.

Bawiłam się w dodawanie obiektów do Dema. Grałam nawet w Hidden Springs! Dodatki jak najbardziej działają... No a przynajmniej miasta. Z tym, że nie sprawdzałam w katalogach Buduj\Kupuj, ale miasta są. A skoro już przy katalogach jestem, to nie wszystkie obiekty z podstawki się kopiują z plikami FullBuild0-FullBuild2... Ciekawe dlaczego...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.10.2011, 05:14   #4579
Juhas

A ja mam pytanie do osób które mają demo w trybie gameplay'a:
czy ośrodek jeździecki to "rabitt hole" czy budynek odwiedzalny?
stare 03.10.2011, 07:43   #4580
Searle

Szkoda, że nie będzie jednak króliczków. Mój "apetyt" na ich obecność w grze wzrósł ostatnio po tym, jak kupiłam sobie prawdziwego

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 44 (0 użytkownik(ów) i 44 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania