|
![]() |
#1 |
Reputacja: 41
|
![]()
Oj Błażej uwierz w końcu!
![]() Szkoda mi Marleny. Jednak Błażej nic się nie zmienił po śmierci Czarka. Co mu szkodzi zrobić te testy genetyczne... Nikola jest śliczna. ![]() ![]() Czyżby Ava postanowiła spłatać filga dla Leny? XD Lena jednak nic się nie zmieniła... Filip maminsynek... Czemu nie zabrała syna? Z braku miejsca? ![]() Wiedziałem, że to Lucek. ![]() ![]() Hura pogodzili się! ![]() Czekam na następny odcinek ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 33
|
![]()
Ooo, jaki miły prezent po porannym egzaminie
![]() ![]() O raaany, ale Błażej się ucieszył ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo lubię Nikolę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Że zgoda? Tak od początku wystąpienia w poście? Tego to się nie do końca spodziewałam xD Ava wie jak zagadać sima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ohoho, wściekła Lilka wkracza do akcji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 12
|
![]()
Dzień dobry : D
Pół Nieznanowa ma takie oczy jak Czarek #simsy meh, Błażej jest głupi, co on by zrobił bez żono-kuzynki. Marlena odmłodniała tak jakoś podczas opieki nad wnukiem. Niee, to już koniec. Będę musiałą czekać rok. Cytat:
Ava dała za wygraną ![]() Liliana też! Lucek, to imię ciagle kojarzy mi się z Lucyferem ![]() pozdrawiam!
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 12
|
![]()
Najgorszy w tym wszystkim jest brak motywacji, ale zaczynajmy.
Cytat:
No pięknie, żona chce do Czarka wrócić! Oni do siebie pasują, bo ona taka elegancka. Ale jednak nie. Czarek dalej kobiecie nie wierzy. No ale jednak miłości do niej jest silniejsza. Chłopak może i zrobił rzecz niedozwolone, ale jednak miasto będziesz mieć burmistrza. O ile będzie chciał być burmistrzem. No, ale nieco uparty jest. Może naprawi swoje błędy. "PÓŁ NIEZNANOWA MA TAKIE OCZY JAK ON." Całe Nieznanowo ma tego samego burmistrza. A te same oczy to dlatego, że tak bardzo popierają burmistrza, że chcą mieć chociaż oczy jak on. Zobaczył dziecko i już zmiękł. Och, Dawid. Wspaniała rzecz, że ktoś z forum ma imiennika w grze. Zwłaszcza burmistrza. Pobieram indeks, zobaczymy, czy też mam jakiegoś imiennika. Jestem z pierwszą grupą mieszkańców. Chyba to ta z oczami Czarka. Co prawda nie mam oczu jak Czarek, ale o tym cicho. Młody ma fajną fryzurę. Tylko szkoda, że już emeryt. Co jak umrze przed 18stką Dawida? No ale żegnamy się z nimi na rok, szkoda, ale patrzą na to, że jest tyle rodzin do prezentacji... Mama z córką rywalizujące o faceta. Nie pamiętam tylko, w czym był wieku ![]() Chłopak ot tak przeprasza. Ale jednak nie wytrzymają bez siebie. Wracają. Trochę szkoda, że nie ma jak zarabiać. A niech zasiłek pobiera, tylko co to za praca? Nielegalne walki? Handel narkotykami? Handel organami? Seryjny samobójca? Szef mafii? Prostytutek (nie wiem jak to nazwać)? Premier? Poseł? Najbardziej obstawiam prostytucję, jak się może czepiać o to, że ma żonę. Piękny odcinek, mogę liczyć na więcej?
![]() |
![]() |
#5 | |||
Reputacja: 26
|
![]()
A, tak myślałam, że idzie do Błażeja. Hm... Nie bardzo wiem, jak tym razem się odnieść do jego postawy, bo z jednej strony znów się wścieka, a z drugiej - no sytuacja jest dziwna. Plan Nikoli jest dość szalony i wcale się nie zdziwię ani nie będę miała za złe, jeśli zażąda jakichś badań genetycznych...
A nie, jednak w ogóle nie zamierza w ogóle spróbować. Cytat:
No proszę, a jednak się zdecydował. Już miałam mówić, że ma totalnie zakuty łeb. Cytat:
![]() Dobrze, że pan burmistrz przynajmniej uświadomił sobie jakie błędy popełnił. Dawidek ![]() Ava ma jednak klasę. Mimo to uważam, że młodzi z dzieckiem powinni mieszkać osobno, a Lena osobno. Już pokazała baba co potrafi. No ale zobaczymy co będzie. Dostała kredyt zaufania, niech go lepiej szybko spłaca bo to kredyt we frankach ![]() No tak. Mogłam się tego spodziewać. Lena jest typową wredną teściową, tyle powiem. Jak rozbije małżeństwo swego syna, to... ![]() Biedna Lilka. Jej reakcja była całkiem normalna. Ciekawe, co ten jej mąż Cytat:
No no, daje mu szansę? Kolejny dostaje kredyt zaufania. Chyba prędzej go spłaci, niż Lena ![]() Aha, czyli takie jest jego wytłumaczenie. Hm. O, i już znika. No co za typ ![]() To już się bardziej robi FS niż relacja z gry. I to całkiem dobre FS ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 15
|
![]()
Już myślałam, że Błażej się nie da namówić. Fajni dziadkowie z nich
![]() Ten Filip taki jakiś jest ... nie lubię go. Synuś mamusi. Ava dobrze zrobiła, że się wyprowadziła, ale dlaczego bez syna? Co ten Lucjan? Wiedziałam, że do siebie wrócą, ale ogólnie mam mieszane uczucia... i jeszcze ta praca? Taka tajemnicza? Ja chyba jednak na miejscu Liliany wymusiłabym na nim rzucenie tej pracy. Mam wrażenie, że jakoś krótko w tym odcinku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Reputacja: 33
|
![]()
Urodzinowy odcinek
![]() ![]() Józiooooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Haha, cała familia Stanków! Brakowało jedynie najmłodszych Sówek :> No i Angelika Terryl jest śliczna! A sam ślub uroczy sam w sobie ![]() No i jest Młody! Uwielbiam to zdjęcie jak Józio bawi się z synem w samolocika ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Przyjaciółki w akademiku zawsze spoko ![]() ![]() ![]() Oł noł, biedni młodzi Stankowie ![]() Ava i te jej podejrzenia xD Całe szczęście, że nie zarzuciła od razu Filipowi zdrady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ooo, nie spodziewałam się, że Ava tak szybko zmieni zdanie i od razu wróci do męża ![]() ![]() ![]() Takie zakończenia to ja lubię! Szkoda tylko, że u Marksów nie było jeszcze maluszka po tych wszystkich perypetiach, no ale nie można mieć wszystkiego xD Sesja Leny jest mega! Taka urocza z niej staruszka Xd Na ostatnich zdjęciach Ava BARDZO wygląda na panią psycholog. Nie wiem dlaczego, jakoś tak po prostu ![]() Nareszcie będzie mała panna Seppi! Haha, fakt, Lilka sama kiedyś myślała o dziecku, tylko nie mogła znaleźć kandydata. Mówi, ma xD Aczkolwiek nie dziwię się jej obawom ![]() ![]() ![]() ![]() O raaany, ta rozmowa przez telefon z Luckiem musiała być dołująca. W sumie to chyba dobrze, że Lilka od razu powiedziała mu o ciąży. Wszak zawsze mógł się rozłączyć przed usłyszeniem dobrej nowiny ![]() Ach ten Lucek, ten to ma wyczucie czasu xd No i ta pogaducha z brzuchem ![]() No i jest i Lidka ![]() Sto lat dla Nieznanowa raz jeszcze ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]() Ola się zwyczajnie pogubiła, a bycie mamą w połączeniu ze studiami po prostu ją przerosło. Szkoda, że nie ma już oparcia w Józku ... a miało być tak pięknie.... Filip nareszcie! Ile czasu i nerwów potrzeba było, żeby wreszcie przeciwstawił się matce. Trochę zrobiło mi się jej żal, jak zobaczyłam ją taką płaczącą na tej kanapie... Poszła po rozum do głowy i wszyscy znowu są szczęśliwi. Lena jest bardzo fotogeniczną simką! Piękne zdjęcia. Czy moja ulubiona simka jest w ciąży? ![]() Sto lat dla Nieznanowa, a przynajmniej kolejnych 7 ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Spoiler: pokaż Wiecie, co zauważyłam? Wszystkie dzisiejsze historie są kontynuacjami - bliższymi bądź dalszymi - tego, co opisałam w tym poście. Nawet bohaterowie i kolejność ułożenia poszczególnych części jest ta sama :) Dlaczego akurat cofnęłam się do tamtego lipcowego odcinka? W nim kończy się historia Michasi i Izaaka Kernerów, a już za chwilę przeczytacie premierowy odcinek jej sequela - Michasia i Izy :D W końcu. Zapraszam! ...
Aleksandra poprzedni odcinek Spoiler: pokaż Michaś i Iza Spoiler: pokaż Oh Lilian poprzedni odcinek Spoiler: pokaż Ostatnio edytowane przez Liv : 15.08.2016 - 08:52 Powód: korekta |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Reputacja: 26
|
![]()
Jee, odcinek!
Cytat:
![]() Ola faktycznie mogła się poczuć olana przez męża. Nie podoba mi się, że porzuciła dziecko, no ale Józek lepiej by zrobił, jakby pozwolił jej trochę odpocząć od obowiązków. Choćby prosząc raz na jakiś czas kogoś z rodziny o przypilnowanie małego i zabierając żonę na randkę... albo choćby na długi spacer po parku tylko we dwoje. Jonatan jest uroczy. Fajnie, że Józek umie się nim zająć. Ciekawi mnie, co chce teraz zrobić ze sobą Ola...? Gdzie chce wyjechać? Zastanawiam się, czy metody wychowawcze Michasi nie są ciut za ostre... Ciut. No, widzę, że Izaak trochę łagodzi spory córki z matką. I to na dodatek w całkiem mądry sposób, bez kwestionowania autorytetu matki. Jaka ta Michasia surowa. Dobrze, że mąż ją trochę tonuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie no żart, życzę mu dobrze na razie. Po mojemu Lucjusz przegina trochę. Zwłaszcza przy rozmowie z teściową. Cytat:
Cytat:
![]() Dobra, nie wiem co ten Lucek kombinuje i nadal mam pewne obawy. Jak zwykle ciekawie, trochę spokojniej niż to ostatnio zwykle bywało (żadna postać mnie nie wpieniła ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|