![]() |
#452 |
Reputacja: 25
|
![]()
Jeśli na mnie zagłosujecie zmarnujecie swój głos
![]() Bronię siebie, bo ta gra jest fajna i chciałbym się jeszcze z Wami pobawić, a nie zostać od razu wyeliminowany ![]() A jeśli chodzi o moją chęć zrobienia z tego RPGa... Pierwszy raz gram w FM i myślałem, że można tak się bawić fabułą. Poza tym niektórzy pewnie pamiętają moją propozycję forumowego PBFa. Taka Mafia to świetna okazja, żeby choć troszkę w takie PBF zagrać ![]() Ja jestem za Bjorkową. |
![]() |
![]() |
#453 |
Reputacja: 14
|
![]()
- Nie wiem... Znacie się dobrze?
__________________________________________________ _________________________________________________ Diana- czyli ty jesteś tym Mafiozą czy nie bo jeśli tak to trzeba coś zrobić bo gra jest bez sensu albo zamienić się z kimś rolami (ze zgodą Libby, jeśli się zgodzi) albo zrobić coś z Lubie i zrobić pierwszą opcję ![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Reputacja: 10
|
![]()
cheyenne, bo w poprzedniej edycji byla bardzo aktywna, a teraz cos tak ucichla I wgl. choc co do tego to moze byc multum innych powodow, wiec nie bede oskarzac jej na 100%, tak tylko sobie pomyslalam o niej
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
|
![]()
-Znaczy... Dosyć...- byłam czerwona jak burak, wiedziałam to.
@Pink Panther, ja pewnie głosuję na Björk c: Jednak nic pewnego, bo ciągle są jakieś nowe wątki, które coś rozjaśniają, a jednocześnie mącą xd |
![]() |
![]() |
#456 | |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Ja jestem za Bjork, ale na PP też jestem skłonny zagłosować. Tylko musimy się trzymać razem i przekonać innych. Wszyscy na jednego, bo może wyjść, że połowa zagłosuje na Bjork, a druga na Pinkiego i gunwo z tego wyjdzie :c
Cytat:
![]() EDIT Ok jak alfabetycznie, to alfabetycznie. Ale zacznijmy może od końca. Najpierw PP potem Bjork ? XD + Pinki, a to, że ja hoduje unikorny znaczy, że jestę księżniczką i patatajam na nich po tęczy ? To jest tak jak by fabuła, która ma się nic do gry (człowiek uczy się na własnych błędach >D )
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 11.10.2013 - 14:58 |
|
![]() |
![]() |
#457 |
Reputacja: 25
|
![]()
Zagłosujmy alfabetycznie! Najpierw na Bjork, a później na mnie
![]() Nie no. Powtarzam się, ale głosując na mnie zmarnujecie głos. A nikt nie pomyślał o Słodkim Panie Ciastku? Ciągnącym fabułę, wypytującym wszystkich o mnie i o Mafię? Udającego gliniarza? Który jeszcze, jak bawiliśmy się w fabułę, miał przy sobie broń? |
![]() |
![]() |
#458 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dziewczyna wyraźnie była skrępowana, może zrobiłem coś źle?- Wstydzisz się czegoś? Jeśli mnie to przepraszam....- dziwnie się poczułem.
|
![]() |
![]() |
#459 |
|
![]()
Ja tam podejrzewam Björk. Przejrzałam dokładnie FM i ona dziwnie się zachowuje.
|
![]() |
![]() |
#460 |
|
![]()
panther, a ja kiedy bawilismy sie w fabule, to zrobilam z siebie przestepce. I tez na pewno mialam bron
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|