Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.02.2012, 19:51   #1
Lotos26
Guest

Domyślnie Odp: Dziwne zdarzenia :D

Uu to ja miałam mega błąd na jednej parceli
Stało sie nagle, bo z początku grałam i było ok. To było w otoczeniu Na Studiach Akademia Klasyczna, simka jadła posiłek i nagle... zapaliła się na szczęście to było w kuchni ugasili ją a za chwile dwa simy wyrzucały śmieci i też sie zapaliły xD Najlepsze jest to, że jak dałam czujkę na zewnątrz to ciągle wyła... Straż przyjeżdżała, obejrzała i pojechała i tak w kółko. Gdy sim miał się zaraz zapalić (np. jak łowił ryby) to wystrój spadał.
I tylko na tej jednej parceli!
Jak znajdę zdjecia to wrzucę
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.03.2012, 14:29   #2
Malin

Reputacja: 11

Nie wiem, czy ktoś już o tym wspominał, 84 strony do przeczytania trochę mnie odstręczają. :P
Czy wasze Simy podglądają się pod prysznicem? ;) I nie chodzi mi tu o wtargnięcie jakiegoś sąsiada podczas prysznica naszego Sima, tylko o innego domownika. Mi się to zdarzyło tylko 2 razy podczas całego czasu, jaki grałam w TS2. Jeden z Simów bierze sobie spokojnie prysznic, a jakiś inny (nie wiem, czy to z nudów, bo zostałam wzięta z zaskoku i nie zdążyłam zaobserwować ;)) wchodzi do łazienki, patrzy na tego myjącego się Sima i wychodzi. Wtedy ten pod prysznicem wydaje z siebie dziki pisk (ze śmiechu prawie z krzesła spadłam, jak to usłyszałam xD), szybko się ubiera i biegnie za tym podglądającym, po czym robi mu awanturę, chyba trąca go paluchem i coś pokrzykuje. xD Wygląda to wszystko przekomicznie, ale najlepszy jest ten wrzask, gdy Sim jest pod prysznicem. xD W pierwszej chwili nie wiedziałam, co jest grane, najczęściej mam w domu zakochane w sobie Simy, które nie krępują się kąpać czy korzystać z toalety przy partnerze, dlatego nie wiedziałam, co to ma być. Stwierdzam więc, że to podglądanie. :P
Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.03.2012, 08:55   #3
rudzielec

Reputacja: 10

Mi się raczej takie dziwne wybryki nie przydarzają, aczkolwiek pamiętam jeszcze dobre dwa lata temu, jak grałam bez kodów i dodatków z neta, Mroczny Kosiarz wpadł po mojego sima, a kiedy odesłał go na górę, poszedł się załatwić na kibelek xD potem postał chwilę, porozglądał się i zniknął pamiętam jeszcze jak kiedyś w nocy do mojego domu wpadł złodziej, a najlepsze było to, że jeden z moich simów nie spał i jak zobaczył faceta wchodzącego do domu, zaczął z nim walczyć w tym czasie przyjechała policja, którą wezwała moja simka, a potem razem z tym policjantem stała i kibicowała swojemu mężowi w tłuczeniu złodzieja xD najlepsze jest to, że tłukli się chyba z kilka godzin simowych bez przerwy, no ale ostatecznie mój sim go załatwił potem chodził dumny jak paw
stare 27.03.2012, 15:42   #4
Tempest

Ściągnęłam z neta cudowne, śliczne , rude włosy z neta. Cała happy włączam grę, moją cudowną simkę i do lustra. daje nowe włosy, haczyka.... I simka zaczęła się... dusić! Na szczęście kochający mąż oszukał śmierć.
Albo miałam kiedyś na telefonie opcje "wykonaj głupi telefon czy jakoś tak".
stare 28.03.2012, 14:17   #5
Kenny McCormick

Reputacja: 12

Ja ostatnio robiłem Foty do FS, i włosy mojego sima zrobiły się półprzeźroczyste...
Przeraziłem się, po zmiana wyglądu NIC nie dała, potem wyszedłem do otoczenia i wróciłem włosy były normalne Tylko wychodząc nie zapisałem gry, i dlatego w ostatnim odcinku nie ma śniegu :/

Raz jeszcze jak zainstalowałem 4PR simka pojechała na rynek weronny, było lato a tam było dużo śniegu.
stare 26.06.2012, 11:30   #6
Filleable

Haha, przed chwilą w rodzince urodziło się dziecko. W wieku niemowlęcym miało niebieskie oczy po matce, a jak urosło do dziecka w wieku szkolnym to zmieniło oczy na brązowe o tacie.

Piękna sygna by Lubie
Filleable jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.06.2012, 09:13   #7
Orzechowo

Reputacja: 11

Grałam wczoraj studenciakami, a że biedni, to i ogródka nie mają. Burza szaleje, piorun chyba nie miał gdzie uderzyć, bo trafił w kałużę, a ona się zapaliła
Orzechowo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2012, 12:59   #8
Fisia

Któregoś razu, kiedy grałam w jednym apartamencie zrobił się błąd jakiegoś przypadkowego Sima, a kiedy klikałam ''reset'' pojawiała się jego kopia.

Fisia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13.07.2012, 17:29   #9
kessaris

mi się raz zdarzyło, że gdy pojechałam na Przedmieście do klubu ZaDoSaRa (?) to zdziwiłam się po pierwsze dlatego, że klub był zatłoczony (ok. 40 simów), a po drugie - wszyscy byli nago O____O teraz tylko żałuję, że zdjęć nie porobiłam
kessaris jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.07.2012, 16:17   #10
Abigail_Kocur

Reputacja: 17

Pojechałam dziś dwoma Simami (Szczepan Marzyciel z żoną) na Przedmieście do parku z inicjatywy ich przyjaciółki, dopiero na koniec spotkania zorientowałam się, że dziewczyna wzięła ze sobą niemowlę, które cały czas leżało na chodniku ;>
Drugie wydarzenie jest naprawdę dziwne. Po przeprowadzce wyżej wymienionej parki, zniknęły groby rodziców Szczepana, schowane wcześniej do wyposażenia. Po jakimś czasie się z tym pogodziłam, chociaż było mi trochę szkoda, lubię wszelkie pamiątki. Dziś weszłam do nich, padał deszcz, był dzień i nagle strzelił piorun, ale nie taki zwyczajny tylko niebieskawy i pojawiły się dwa zaginione nagrobki, a za nimi duch Marzeny, który wystraszył Sima. Nie wiem czy to powszechne, ale ja widziałam to pierwszy raz i przez dobrą minutę na twarzy miałam bardzo zdziwioną minę : P
Abigail_Kocur jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania