![]() |
#462 |
Guest
|
![]()
Mam prośbe.Czy ktoś moglibyście umieścić tu zdjęcia wszytskich nowych ybrań z tego dodatku dla simek?
|
![]() |
![]() |
#463 |
Guest
|
![]()
Niedługo może będe miała NŻ i chciałam się czegoś dowiedzieć o wapirach ( gdzie są, co zrobić żeby ich uniknąć) i o samochodzach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Samochody -> możesz jeżdzić do miasta, pracy i chyba zawozic dzieci do szkoły <nie jestem pewna> Mogą samochód ukraść, a Ty możesz zainstalowac alarm. Mozna zmieniać własciciela. Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#465 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#466 |
Guest
|
![]()
Taaak. Możesz oglądać domy sąsiadów ale i tak nie możesz do nich chodzić ani ich podglądać. Jednyne co możesz to kliknąć na parcele zamieszkaną i grać tamtą rodzinką nie wchodząc do otoczenia. Tak samo możesz jechać na parcele publiczną - samochód lub taksówka.
|
![]() |
![]() |
#467 |
Guest
|
![]()
Jestem jeszcze ciekawa co do instalacji...czy występują podobne błędy jak w NS czy raczej instalacja przebiega pomyślnie?? (lub czy trzeba aktualizować).z gory dzieki za odpowiedz
![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#469 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() I jeszcze pytanko : do jakiego folderu trzeba instalowac NŻ, czy do tego z The sims 2 czy to obojętnie?? bede wdzieczna za szybka odpowiedz ![]() Ostatnio edytowane przez *Nika* : 08.05.2006 - 13:35 |
|
![]() |
![]() |
#470 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |