Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.04.2006, 13:29   #461
ajatakarozczochrana
Guest

Domyślnie

Heh dzieki juz mi dziala wszystko Te błędy były przez hack na bara bara nastolatkow ale wywalilam go i wszystko jest git z reszta i tak nie byl mi potrzebny
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.05.2006, 17:59   #462
filipw3
Guest

Domyślnie

Mam prośbe.Czy ktoś moglibyście umieścić tu zdjęcia wszytskich nowych ybrań z tego dodatku dla simek?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.05.2006, 13:26   #463
*Nika*
Guest

Domyślnie

Niedługo może będe miała NŻ i chciałam się czegoś dowiedzieć o wapirach ( gdzie są, co zrobić żeby ich uniknąć) i o samochodzach ( gdzie można nimi jeździć).Z góry dzieki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.05.2006, 13:31   #464
Kladź
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał *Nika*
Niedługo może będe miała NŻ i chciałam się czegoś dowiedzieć o wapirach ( gdzie są, co zrobić żeby ich uniknąć) i o samochodzach ( gdzie można nimi jeździć).Z góry dzieki
Wampiry -> http://www.forum.thesims.pl/showthre...hlight=wampiry

Samochody -> możesz jeżdzić do miasta, pracy i chyba zawozic dzieci do szkoły <nie jestem pewna> Mogą samochód ukraść, a Ty możesz zainstalowac alarm. Mozna zmieniać własciciela.

Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.05.2006, 14:05   #465
*Nika*
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kladź
Wampiry -> http://www.forum.thesims.pl/showthre...hlight=wampiry

Samochody -> możesz jeżdzić do miasta, pracy i chyba zawozic dzieci do szkoły <nie jestem pewna> Mogą samochód ukraść, a Ty możesz zainstalowac alarm. Mozna zmieniać własciciela.

Pozdrawiam
Dzieki za odpowiedz Na jednym ze screenow z NŻ widzialam ze na parceli domu widac domy sasiadów. Czy tak jest naprawde??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.05.2006, 14:10   #466
Pawlq
Guest

Domyślnie

Taaak. Możesz oglądać domy sąsiadów ale i tak nie możesz do nich chodzić ani ich podglądać. Jednyne co możesz to kliknąć na parcele zamieszkaną i grać tamtą rodzinką nie wchodząc do otoczenia. Tak samo możesz jechać na parcele publiczną - samochód lub taksówka.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.05.2006, 20:00   #467
*Nika*
Guest

Domyślnie

Jestem jeszcze ciekawa co do instalacji...czy występują podobne błędy jak w NS czy raczej instalacja przebiega pomyślnie?? (lub czy trzeba aktualizować).z gory dzieki za odpowiedz
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.05.2006, 20:10   #468
Lea
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał *Nika*
Jestem jeszcze ciekawa co do instalacji...czy występują podobne błędy jak w NS czy raczej instalacja przebiega pomyślnie?? (lub czy trzeba aktualizować).z gory dzieki za odpowiedz
Pojecia nie mam o co pyasz. Ja z instalacja zadnego dodatku ani nawet z TS2 podstawowymi nie mialam zadnych klopotow. Oczywiscie jak do kazdego dodatku jest juz oficjalna latka
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.05.2006, 20:14   #469
*Nika*
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Lea
Pojecia nie mam o co pyasz. Ja z instalacja zadnego dodatku ani nawet z TS2 podstawowymi nie mialam zadnych klopotow. Oczywiscie jak do kazdego dodatku jest juz oficjalna latka
Aha ok tak sie tylko pytam bo jestem ciekawa czy trzeba tez np. aktualizaowac tak jak w NS.

I jeszcze pytanko : do jakiego folderu trzeba instalowac NŻ, czy do tego z The sims 2 czy to obojętnie?? bede wdzieczna za szybka odpowiedz

Ostatnio edytowane przez *Nika* : 08.05.2006 - 13:35
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2006, 14:35   #470
Kladź
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał *Nika*
Aha ok tak sie tylko pytam bo jestem ciekawa czy trzeba tez np. aktualizaowac tak jak w NS.

I jeszcze pytanko : do jakiego folderu trzeba instalowac NŻ, czy do tego z The sims 2 czy to obojętnie?? bede wdzieczna za szybka odpowiedz
Obojętnie, ale najlepiej jakby nie do tego samego. Chociaż możesz utworzyc tam nowy folder np. NŻ.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania