|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
A czy młody dorosły może wziąść ślub? A czy może mieć brata nastolatka czy dziecko?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ale teraz pytanie z innej beczki: Sprawdziłem na "Can You Run It", czy uruchomią mi się Simsy 3 (jeszcze ich nie mam) i wszystko mam OK, tylko jest coś źle ze speedem procesora. Zaraz wkleję tekst.
A moje pytanie: Czy gra będzie działać w ogóle, czy tylko na niskich detalach, czy nie będzie działać? Edit: Dobra, nie chce mi się wklejać tego, napiszę tylko, że mam speed procesora 1.6gHz na Viście : [ Edit2: Książka "Dar życia" jest związana z medycyną. Gdzie mogę ją znaleźć? Ostatnio edytowane przez darkizze : 07.06.2009 - 10:14 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wybrałem karierę Stróż Prawa, i muszę pisać raporty, lecz żeby je napisać trzeba kogokolwiek przepytać. Jak mogę to zrobić? Nie mam żadnej dodatkowej opcji dialogowej (gadalem z kilkoma kolesiami w miescie) zwiazanej z przepytaniem.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
hm, a nie można kupić tej książki w bibliotece?
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
jeżeli nie można jej kupić, to sprawdźcie w wyposażeniu sima. Może ona tam być, jeżeli sim dostał tą książkę z pracy jako zadanie do wykonania w celu awansu itp.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
darkizze, albo w księgarni, albo jeśli jest to okazja, tj. kazali ci przeczytać taką ksiażkę z pracy, to masz ją w wypozażeniu sima. Ja miałam przeczytałać 'Jak przygotować się do naboru' i nie było nigdzie tej książki.. była w wyposażeniu.
Jak zmienić kolor mebli, gdzie jest ten przycisk, żeby można było to wszystko modyfikować? |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Lawend, książek nie kupuje się w bibliotece, tylko w księgarni
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 13
|
![]()
nie wiem czy było takie pytanie, za dużo stron w temacie
![]() jestem jakaś ciemna, ale czy mogę grać tylko jedną rodziną w otoczeniu? Chodzi mi o to, że robię sobię sima, wprowadzam go i wszystko grejt, potem biorę zapisz itd. Jeżeli znowu wchodzę w tą grę to gram od razu tą rodziną. Nie można innych w tym samym otoczeniu? Bo trochę żal ;dd Dobra, nie umiem tłumaczyć xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
jest o tym napisane nawet w instrukcji do gry, wystarczy zajrzeć |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |