![]() |
#4691 |
Reputacja: 10
|
![]()
Gdyby było wszystko, to po aktualizacji simsów miałabyś już obiekty ze zwierzaków.
Poza tym, nic nie straciłem, bo obydwie wersje gry kosztują tyle samo, a zyskałem budynek, który mi się podoba. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4692 |
Reputacja: 26
|
![]()
@Karel13 a bez przesyłki to po ile by było? Pytam, bo mam empik w sumie niedaleko, to co będę przepłacać, mogę odebrać choćby w drodze do domu... No wiesz, sprawdzałam to mają po tyle samo co zwykła edycja (niecałe 85zł przy zamówieniu przez internet), ale się zastanawiam, czy to nie jest jakiś kit.
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 08.10.2011 - 16:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4693 |
Reputacja: 11
|
![]()
raczej nie jest bo ja tam często zamawiam z odbiorem w salonie bo też mam blisko do Empiku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4694 |
|
![]()
Zgadzam się... Nie podoba mi se ten 'tygrys' i kot w jaskrawych kolorach... Jak będę chciała to sama sobie takiego zrobię.
Fajne było nawet dziecko panda-tygrys.
![]() |
#4695 |
|
![]()
Skąd pewność, że obiekty ze sklepu da się w zwykłej edycji kupić w BuyDebug? Może edycja podstawowa nie ma w ogóle zaprogramowanych tych przedmiotów i NIE DA SIĘ ich mieć bez zakupu limitowanej? Przecież to by było za proste...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4696 | |
|
![]() Cytat:
Nie pamiętam gdzie ale pisało że będzie można kupić na Store budynki z limitowanej, ale będzie na nich 'zakaz wstępu'.
![]() |
![]() |
#4697 |
|
![]()
@up to ja nie wiem po co w store to dawają, skoro i tak się to nie przyda ;/
![]() |
#4698 |
|
![]()
Przecież edycja limitowana nie będzie się od razu instalować ze sklepem... Najpewniej będzie karteczka z adresem strony i kod do wpisania, żeby móc pobrać sklep. A co do gadżetów dla zwierząt, to w grze już jakieś są i te można kupić częściowo z katalogu, normalnie, a częściowo z BuyDebug on. W zestawie ze sklepem będą jakieś nowe obiekty dla zwierząt, ale nie są niezbędne. Np. jakieś legowisko dla zwierzaka. W grze już będą legowiska. W limitowanej będzie ich po prostu więcej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4699 |
|
![]()
Sęk w tym, że nikt nie wie tego na pewno. Informacje o edycji limitowanej są niejasne. Na samym budynku mi aż tak nie zależy, ale obiektów im więcej, tym lepiej, i wolałabym wiedzieć już przed premierą, czy bez limitowanej mam szansę je mieć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4700 |
|
![]()
Ja chyba nie kupię limitowanej. Na tym sklepie aż tak bardzo mi nie zależy, a brak niektórych obiektów wytrzymam. W empiku będzie kosztować chyba z 90,- lub 99,99,- jakoś tak, to była edycja zwykła.
Ten filmik mi się nawet spodobał. A najbardziej ten psa "Houu, houu(wyje)! I am a singing dog!" ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 40 (0 użytkownik(ów) i 40 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|