|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
(sorry za powtórki słów w zdaniach ale nie chciało mi się kombinować jakby to inaczej napisać ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Mam tu coś może się przyda.
Bella wywodzi się od Kawalerów. Jej brat ożenił się z Kaliente i nagle umarł, chociaż nie był stary?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
@up: Jak dobrze pamiętam to we wspomnieniach Diny on miał siwe włosy więc BYŁ STARY.
Ja uważam , że ten temat zaczyna być powoli bez sensu. Powtarzają się pomysły i nic z nich nie wynika. Najlogiczniej jest pogodzić się z faktem , że przy odrobinie szczęścia Bella PRAWDZIWA z Miłowa do nas wpadnie jak do kogoś kilka stron wcześniej (do Heleny podajże) Zawsze są kody itd. No i oczywistym wnioskiem z całych tych 55 stron jest też to , że ta z Dziwnowa to podróbka ![]() Dziękuje za uwagę <brawa> ![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
U Ćwirów stoi teleskop - Bella musiała być już dawno zainteresowana kosmosem.
Najlepiej jest szukać jak ma się wszystkie dodatki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A może Don jest kosmitą i wywołał czymś kosmitów, bo przecież kosmici nie pojawiają się od razu jak się spojrzy. Oczywiście tylko tak myślę.
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
No, ale byłoby to troszkę szybkie, gdyby Don tak szybko dogadał się z Kalientami, gdyż one ponoć przybyły w przeddzień zniknięcia Belli (tak jest w ich biografii).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Może poznał się z nimi w szkole, czy tak w pracy. Zmówili się bo każdemu brakowało kasy ...
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Czy wy nie znacie Dona ? Od w godzinę potrafi rozkochać w sobie kobietę ;]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dzisiaj odkryłam coś bardzo ważnego. Okazało się, że ojciec sióstr Kaliente był pół-kosmitą ! Teraz można coś poskładać.
Przed śmiercią ojca wszyscy zmówili się, że porwą Bellę, aby zapewnić sobie pieniądze. Skoro jej ojciec był pół-kosmitą, teraz już wiemy czemu kosmici tak szybko zabrali Belle. Jeśli dojdzie się jeszcze dalej, dowiemy się, że ojcem ojca sióstr Kaliente jest Technik Zapylacz 7. Teraz już wiemy skąd Bella wzięła się w Dziwnowie. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|