|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Też prawda :> Mi to dobrze - klasa jedzie na zieloną szkołę a ja nie, i mama mi tydzień nauki z obcą klasą odpuści! W sam raz na testowanie Kariery... <cwaniak>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Dobra (sorki za pisanie posta pod postem, ale nie chce mi się już edytować). Idę już spać, bo mnie mama zabije. Jak mi jutro siostra da internet, to zapewne będą już w tym temacie 3 kolejne strony. My się tak wymieniamy - ona mi daje internet, ja jej daję laptopa z grami i simsami. Teraz ona gra w Heroes of Might and Magic 5, czyli gra w Heroes'ów 5
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
mam jedno pytanie - zniknely mi wszystkie ciuchy z SimsStore, znaczy sa w folderze Downloads, manager pokazuje jako zainstalowane a w grze ich nie ma :/ Tak samo okolica Riverview i po prostu wszystko z Downloads
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Świetna ta remiza, jest w niej wszystko, czego Sim potrzebuje!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Da ktoś jakieś screeny ?
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Mam jeden screen z pracy stylistki i kilka o strażaku, ogólnie takie sobie są, bo nie robiłam ich z myślą o forum. Wstawię, ale nie wiem, czy to dobry temat - może ktoś założyłby temat ze screenami?
Moja Simka-stylistka, ona to ta w zielonej kamizelce, ta na podeście to miastowa, którą trzeba zmienić (a jest naprawdę tragicznie ubrana, ma chyba wszelkie możliwe dodatki i każdy w innym kolorze), facet to tatuażysta z salonu, w tle jeszcze jeden stylista i klientka. ![]() Tu już strażak. Jedzie do pracy w uniformie: ![]() Alarm w remizie (btw, nie polecam dawania strażakowi cechy Śmiałek, bo gdy będzie alarm, będzie stał jak głupek i cieszył się z sytuacji kryzysowej, tracąc czas): ![]() Gasi ogień: ![]() A tu trochę widać jego tatuaże: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
A tutaj macie screeny z kariery Detektyw
![]() Simka przeszukuje skrzynkę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
eh chciałam wrzucić więcej i nie wyświetlają się a mają 800x600
![]() pewnie się uda jak kolejny post będzie na nowej stronie, to wtedy się zmieszczą ![]() Ostatnio edytowane przez Lady88 : 03.06.2010 - 01:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Simka obserwująca teren
![]() ![]() Simka szukająca tropu ![]() Simka włamująca się do systemu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |