|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie, nie. to nie dziala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Witam
Mam następujący problem: mam w misji że mam kupić w Kramie Wiejskim Znakomite Struny do Lutni. Tyle że byłam tam i nic tam takiego nie ma. Czy może ktoś miał już takie zadanie? Bardzo proszę o pomoc |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A to z bochenkiem nijakiego chleba też tak będzie? szukac na kramie wiejskim ? bo ciagle tam wchodze i nie ma
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie
Gdzie znajdę motyw wojenny, albo kogo trzeba pytać żeby ci go dał ? EDIT: Spoko juz znalazłam jakby ktos potrzebował to trzeba się zapytac szpiega albo rycerza Ostatnio edytowane przez Simsowata : 25.04.2011 - 15:22 |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Można szukać też w kwaterach szpiega i koszarach, choć nie ma na to reguły. Często motywy przypisywane są losowo. W dokach udało mi się ostatnio znaleźć motyw Wszechwiedzącego.
![]() |
#10 |
|
![]()
Mam misje czarodziejem, że muszę zrobić wesele. Musiałem wybrać druhnę no to wybrałem mojego rycerza (kobieta) i patrze gdy włączam misje ma interakcje "rodzi dziecko" (tam w lewym górnym rogu) nie da się tego skreślić, ani nic zrobic, stoi i nic... Potrzebuje jej teraz do misji co mam zrobić? Jakieś kody?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|