![]() |
#4861 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajne fotki, ale grafika końskiej sierści jest taka sobie... Błyszczą się i to nieładnie wygląda...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4862 |
Guest
|
![]()
Ha! Już wiem co mi się nie podoba, a mianowicie to, że dzikie konie nie są wcale do ciebie podobne, mają dziwne grzywy i wogóle wyglądają nie ciekawie, mogli by dać jako dzikie konie np mustanga i wtedy te konie by jakoś wyglądały, a nie jakiś koń z postawioną grzywą ;(
no zobaczcie, każdy inny... ![]() |
![]() |
![]() |
#4863 |
|
![]()
Skoro mowa o koniach to polecam ten artykuł:
Klik Artykuł o Zwierzakach na konsole Jeszcze jeden Zamów grę The Sims™ 3: Zwierzaki w sklepie Origin, a dodatkowo otrzymasz zestaw kostiumów 'Łapy i Wąsy', w którego skład wchodzą kostiumy psa i kota dla dziecka, nastolatka i dorosłego Sima! ![]()
![]() |
#4864 |
|
![]()
Nie zamówię w Origin
![]() Ciekawy artykuł o koniach w grze. Zdjęcia koni mi się nie podobają, one wszystkie się błyszczą! Masakra normalnie. Wiem, że się z czasem przyzwyczaję, ale to jest duża fuszerka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4865 |
Guest
|
![]()
No, to jest poważny błąd ze strony EA
Ale jak na razie entuzjazm mi troszkę opadł, kupię w piątek grę, ale nie będę się nastawiał na cudo, przetestuję dodatek i zobaczymy. Jak na razie nie podchodzę do tego tak emocjonalnie jak w przypadku pokoleń ![]() Wole się nie rozczarować, chociaż poza błyszczeniem koni i tym, że nie podobają mi się dzikie koniki, to nic takiego denerwującego mnie nie znalazłem. |
![]() |
![]() |
#4866 |
Guest
|
![]()
na tych zdjęciach były pokazane dzikie konie które miały różne kolory, grzywy itp. ale kiedyś była jakaś fotka, czy gameplay(nie wiem czy tak sie pisze ;p) w którym dzikie konie były wszystkie takie same i nazywały sie horse 1 horse 2 itp. więc może to zdjęcie było zrobione tylko po to żeby wzbudzić większy entuzjazm?( nie zrozumiemy ea ;p) albo po prostu zmienili to chociaż wątpie w to jeśli było na gameplayu. a co do sierści- też mi się nie podoba :/ wolałabym żeby oczy źrebaków były "pełne" a nie czarne dziury...
edit: http://www.simprograms.com/images/ga...nieuws5251.jpg znalazłam nawet zdjęcie ![]() Ostatnio edytowane przez guniaaxd : 14.10.2011 - 14:13 |
![]() |
![]() |
#4867 |
Guest
|
![]()
ja wolałbym już, aby te konie były takie same niż zupełnie róznorodne chociaż gdyby rózniły się tylko maścią to nie był bym zły
![]() |
![]() |
![]() |
#4868 |
|
![]()
Ja wolę, aby były właśnie takie różnorodne. Bo takie same wyglądają dość... dziwnie
![]() ![]()
![]() |
#4869 |
|
![]()
polyskujaca siersc i puste oczy moze sa tylko w demie, byc moze w dodatku bedzie inaczej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4870 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Narutoman : 14.10.2011 - 16:25 |
|
![]() |
![]() |