![]() |
#482 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak, można za pomocą SimPE. Niestety nie ma na tym forum poradnika, widziałam go tylko tu:
http://forum.simsweb.pl/showthread.php?t=854
![]() |
#483 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#484 |
Guest
|
![]()
...albo poprotu chwile poczkekaj ,aż komputer zaczai że włożyła płyte i nie naciskaj jak dopiero co ją włożyłaś...ja miałam tak samo miomo ,że mam nowy komputer
![]() |
![]() |
![]() |
#485 | |
Guest
|
![]() Cytat:
niestety nie mam pojecia jak to sie robi ( licze na odp. )z góry dziex .................................................. ............................................... Uwielbiam SIMS 2 mam wszystkie dodatki zainstalowane |
|
![]() |
![]() |
#486 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Siemka (jakby co to jestem nowa!!!) mam pytnko gdzie mozna w dodatku wlasny biznes kupic roboty lub ewntualnie wytworzyc i jaka maszyna do tego jest potrzeba!!! niestety nie mam pojecia jak to sie robi ( licze na odp. )z góry dziex .................................................. ............................................... Uwielbiam SIMS 2 mam wszystkie dodatki zainstalowane ;( ;( ;( ;( ;( |
|
![]() |
![]() |
#487 |
Reputacja: 11
|
![]()
Gierki może jeszcze nie posiadam, ale mam w planie ją mieć. Chciałbym tylko zadać jedno małe z ciekawości pytanie.
Jak wiem dodatek dodaje upodobania czyli co tam kręci danego sima w innych simach . No i jak wiem można wybrać tylko trzy takie upodobania podczas tworzenia. A pytanie brzmi, czy będę mógł wybrać te upodobania swojemu simowi, który już jest w grze? Czy niestety komputer sam losowo wybierze te upodobania? :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
|
![]()
Tak, komputer sam wybierze. Ale sim, który już istnieje będzie miał w plecaku taką butelkę. Możesz wtedy kliknąć na simie i dać, żeby to wypił, i już możesz sobie dowolnie zmienić.
Tylko nie pamiętam, jak to się nazywało. W każdym razie takie przeźroczyste to jest. |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Guest
|
![]()
Wcale nie
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#490 |
|
![]()
Ja wiem, że można sobie samemu wybrać. Ale tam chyba chodziło o Simy, które już mieszkają w domu przed zainstalowaniem NŻ. A wtedy można zmienić co ich kręci i odrzuca właśnie za pomocą "Nowego Ty" (mi się wydawało, że tego nie da się kupić, jest jedynie w plecaku). Jest jeszcze takie coś w nagrodach z punkty aspiracji. Tym też można sobie pozmieniać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |