Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.08.2006, 15:09   #481
*ania500*
Guest

Smile

Hey,

mam pytanko: czy można Simowi zmienić karnację, np. za pomocą SimPe? Bo urodziły mi się bliźniaczki, z tym, że jedna jest Murzynką, a druga ma jasną karnację I to "trochę" głupio wygląda...

Pozdrówka
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.08.2006, 17:24   #482
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Tak, można za pomocą SimPE. Niestety nie ma na tym forum poradnika, widziałam go tylko tu:
http://forum.simsweb.pl/showthread.php?t=854
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.08.2006, 14:49   #483
pocia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał daria13
hejka jestem tu nowa i mam pytanko gra the sims2 zainstalowala sie bez problemu pojawil on sie w instalacji the sims2 nocne zycie nie wiecie moze jak ja zainstalowac wszytsko jest oki ale na koniec instalacji wyskakuje ze program sprawdzi aktualizacje the sims 2 prosze wlozyc plytke the sims2 cd4 aby kontynuowac a jak juz ja wloze i wcisne ok to wyskakuje wciaz to samo blagam pomozcie!!!!!! ;( :1smutny:
moj kolega mial to samo i okazało się, że to dlatego, że gra the sims 2 nie miała folderu na dysku! czyli wszystko było ,,porozrzucane'' do calym dysku. sprawdz - moze masz to samo. jesli tak to odinstaluj simy i zainstaluj je od nowa, tylko, ze tym razem strorz folder ,,the sims 2''
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.08.2006, 13:50   #484
Pauliśka:))
Guest

Domyślnie

...albo poprotu chwile poczkekaj ,aż komputer zaczai że włożyła płyte i nie naciskaj jak dopiero co ją włożyłaś...ja miałam tak samo miomo ,że mam nowy komputer)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.09.2006, 13:56   #485
Paula098
Guest

Question Pomocy!!!

Cytat:
Napisał berata
Myslę, że działają, bo nad tymi kodami jest napis "Tajne kody - działają też w The sims 2 oraz dodatku Na studiach"
Siemka (jakby co to jestem nowa!!!) mam pytnko gdzie mozna w tym dodatku kupic roboty *lub ewntualnie wytworzyc i jaka maszyna do tego jest potrzeba!!!
niestety nie mam pojecia jak to sie robi ( licze na odp. )z góry dziex
.................................................. ...............................................
Uwielbiam SIMS 2 mam wszystkie dodatki zainstalowane
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.09.2006, 14:11   #486
Paula098
Guest

Question Po

Cytat:
Napisał berata
Myslę, że działają, bo nad tymi kodami jest napis "Tajne kody - działają też w The sims 2 oraz dodatku Na studiach"

Siemka (jakby co to jestem nowa!!!) mam pytnko gdzie mozna w dodatku wlasny biznes kupic roboty lub ewntualnie wytworzyc i jaka maszyna do tego jest potrzeba!!!
niestety nie mam pojecia jak to sie robi ( licze na odp. )z góry dziex
.................................................. ...............................................
Uwielbiam SIMS 2 mam wszystkie dodatki zainstalowane ;( ;( ;( ;( ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.10.2006, 21:28   #487
Osioł

Reputacja: 11
Domyślnie

Gierki może jeszcze nie posiadam, ale mam w planie ją mieć. Chciałbym tylko zadać jedno małe z ciekawości pytanie.

Jak wiem dodatek dodaje upodobania czyli co tam kręci danego sima w innych simach . No i jak wiem można wybrać tylko trzy takie upodobania podczas tworzenia.

A pytanie brzmi, czy będę mógł wybrać te upodobania swojemu simowi, który już jest w grze? Czy niestety komputer sam losowo wybierze te upodobania? :/

Arthas, my son
Osioł jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.10.2006, 18:25   #488
_Ania_

Domyślnie

Tak, komputer sam wybierze. Ale sim, który już istnieje będzie miał w plecaku taką butelkę. Możesz wtedy kliknąć na simie i dać, żeby to wypił, i już możesz sobie dowolnie zmienić.
Tylko nie pamiętam, jak to się nazywało. W każdym razie takie przeźroczyste to jest.
_Ania_ jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.10.2006, 14:28   #489
tamiza93
Guest

Domyślnie

Wcale nie Co Cię kręci i odrzuca wybiera się samemu (dodaje się to w NŻ) podczas tworzenia nowego sima jest takas opcja przy wyborze aspiracji a jeśli nie wybrane cechy nie będą Ci pasowaly możesz je zmienić za pomocą eliksiru "Nowy Ty" który kupisz u swatki...
Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.10.2006, 15:41   #490
_Ania_

Domyślnie

Ja wiem, że można sobie samemu wybrać. Ale tam chyba chodziło o Simy, które już mieszkają w domu przed zainstalowaniem NŻ. A wtedy można zmienić co ich kręci i odrzuca właśnie za pomocą "Nowego Ty" (mi się wydawało, że tego nie da się kupić, jest jedynie w plecaku). Jest jeszcze takie coś w nagrodach z punkty aspiracji. Tym też można sobie pozmieniać.
_Ania_ jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania