|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Eii.! Ludzie spokojnie! Przeczytałam niektóre posty i sorry ale my nie możemy zapominać , że mogło się tylko stać to co twórcy BYLI W STANIE zrobić.No i znowu teraz nowe osoby bez przeczytania tematu wtrącają swoje 3 grosze i się powtarzają jak Dastina zauważyła...
Reserved : BELLA Z DZIWNOWA TO KOPIA.!!! ;/
![]() |
#3 | |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Myślcie realnie, jak mogli się zmówić i wezwać kosmitów? To Simsy - GRA komputerowa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ten temat coraz bardziej mnie rozśmiesza... wszelkie sensacyjne i niewiarygodne hipotezy są zbyt rozbudowane, aby były prawdziwe... Ja, np. myślę, że Twórcy gry po prostu usunęli kodem Simkę Bellę Ćwir, a jej rzekome porwanie udowodnili podróbą Belli w Dziwnowie. Poza tym... ja mogli się zmówić... do tego jeszcze ojciec Sióstr zadzwonił po kolegów z Dziwnowa, a Ci przylecieli statkiem kosmicznym i wylądowali na dachu ich domu... odurzyli narkotykami Bellę i zabrali ją na statek, a potem obudziła się w Dziwnowie...
-bajki-bajki-bajki-bajki-bajki
![]() |
#5 |
|
![]()
Dziurawcu Skąplistny rodzice sióstr nie żyją
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
A Dziurawiec ma rację. Teoria z kodem jest tam możliwa. Ja się znowu powtórzę... Bella prawdziwa przy odrobinie szczęścia sama przyjdzie. A wg. mnie ten temat najlepiej będzie zakończyć bo to na prawdę zaczyna być bez sensu a niektórzy piszą po prostu BZDURY.
![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
Do tej pory myślałam, że wszyscy piszecie sobie fikcyjne wersje tej historii z nudów, ale właśnie przejrzałam pobieżnie kilka stron tematu i widzę, że Wy te domysły traktujecie całkiem poważnie, i tak przez 57 stron...
Wasz czas, Wasze posty, Wasza sprawa, ale nie pomyślałabym, że można tyle pisać o jednej, jedynej osobie, której wątek twórca wymyślił pewnie od niechcenia w pięć minut i specjalnie namieszał, żeby nie było nudno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
@up : Wiesz przez ostatnie 3 strony są tylko bzdury powtarzające wersje z pierwszej strony... Także chyba tu już nikt nic nowego nie powie.
![]()
![]() |
#9 |
|
![]()
Zgadzam się z moimi poprzednikami.
Co prawda forum jest po to, żeby dyskutować, ale cały czas mielić ten temat w nieskończoność? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Hm, no to może ja się czymś podzielę
![]() Jak wiecie, Bellę można też namalować, więc tak sobie pomyślałem, że ktoś musiał to zrobić jako pierwszy ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|