|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
u mnie też staruszkowie mogą mieć dzieci. jak widać prawdziwa "druga młodość"!!! Enyłej, do tematu: najbezsensowniejsze wydaje mi się "zatrudnij tępiciela robactwa" kiedy w domu ani 1 robaczka nie ma!! najciekawsze: "bara-bara w miejscu publicznym z 15 simami" (najzabawniejsze: spelnilam je u jednego sima....!!!!!!)
nie podoba mi się pragnienie posiadania dziecka. wybaczcie, ale więcej jak z 5 to nie wydolę z kierowaniem!!!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
naj naj głupszą obawą jest 'korzystać z toalety publicznej'
a pragnienie to zjeść chrupki |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
ja ostatni miałam pragnieni Mieć niemowle i obawe mieć niemowle i przez to że w pragnieniach dostaje sie +8000 za spełnienie a w obawach -5000 moja simka dostała tylko +3000
bez sensu
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
najbezsensowniejsza obawa- chyba urządzić przyjęcie :laugh:
marzenie- seks ze sprzątaczką :laugh: (ale to chyba każdy zna) |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Najbezsensowniejsza obawa: Iść spać
Najfajniejsza: zosatć Sprzątaczką :w00t: Najgorsze marzenie: Skoczyć z trampoliny do basenu :\ Najfajniejsze: Zostać Emerytem
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 13
|
Miałam jedno głupie
No bo pragnienie było spoko "Dostać się do szkoły prywatnej" ale razem z tym miał obawę "jechać do szkoły" :\ To jak ma pojechać do tej szkoły, jak nie chce?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
U mnie było podobnie w obawach było jechać do pracy, a sim ma aspirację ,,Bogactwo"
.
|
|
|
|
#8 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
dla poinformowania w ts2 university będzie o dużo dużo więcej pragnień i obaw
np. pójść na studia zdać jakiś test a co do dodatku: będzie jeszcze kilka nowych przyjęć jednym z nich będzie to wieczór kawalerski przy piłce nożnej piwku
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Nie zgadzam się z Wami w kilku kwestiach. Piszecie,że niektóre obawy czy pragnienia są bezsensu, np. zjeść płatki. Przecież każdy ma czasami na coś ochotę. Albo mieć dziecko jednocześnie w obawach i pragnieniach. Przecież to naturalne,że pragnie się mieć maleństwo, ale boi się, że sobie nie poradzi z jego wychowaniem. Mnie sie to podoba, to bardzo ciekawe.
Są aspiracje, które mnie intrygują - np. u nastolatka obawa,że ucieknie z domu. Czy komuś się to zdarzyło żeby sim uciekł? Jak to wygląda? I pragnienie - napisać powieść. Ile trwa pisanie powieści i co się dzieje kiedy sim ją już napisze? Nie miałam też nigdy w aspuracjach - posprzątać bałagan. To też mi się ciekawe wydaje ![]() Pozdrawiam wszystkich |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|