|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
:twisted: :twisted: :twisted: jak mogl sie palic strazak? a co do mojego to moj sim poszedl szczac do kibla i zrobila sie powodx jeszcze nawet wtedy nie usiadl na kibel!!
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Może się zsikał, bo nie zdążył dobiec? :roll:
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Przyszedł do mojej Saffy, Henryk Ćwir. Wyżarł zapasy z lodówki, spał w jej domu, i jeszcza udażył majkę gdy przyszła po niego :?
Ludzie to jak jakaś telenowela ;D |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
A u mnie kiedyś sims jak mu łozko krzesłem zastawilam to po kilku dniach zniknął
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
u mnie nowakowa sie spaliła a nowak wlaz w ogień i jakis nie smiertelny bo sie nie spalił
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
ASZ SPADŁAM Z FOTELA CZYTAJĄC TE WASZE OPOWIASTKI!!!!!!HAHAHAHAHA!!!!!!!!!
______________________________________ Sra*y muszki będzie wiosna,będzie trawka lepiej rosła!
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Kiedyś zrobiłam w Simsach impreze i przyszedł jakiś gość , gadał przez komóre a potem przyjechała po niego limuzyna i leciał do niej na siedząco... :wacko: Reszta simów tak sie na to gapiła i biegła do tej limuzyny...
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 15
|
Ja ostatnio mojego sima - Romana Giertycha
Zmieniłam we Frankensteina(nie wiem czy dobrze napisałam) I zaczął wszystko psuć to kamerdyner zadzwonił po fachowca.Ale on chyba się zmęczył bo jak był w połowie pracy razem z kamerdynerem i sprzątaczką to usiadł obok Giertycha zaczął oglądać z nim telewizję i o czymś gadać nawet się polubili tzw.były sielone plusiki nad ich głowami a Giertych nie miał go nawet w kontaktach Pogadali a potem mechanik poszedł naprawiać jakuzzi :laugh:
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
a DO MNIE RAZ PRZYSZEDŁ ten nowak no i postał chwilę i nagle umarł ...
dobrze mu tak !!! |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|