|
|
#41 | |
|
Guest
|
Cytat:
) albo gdy drzemała, przenosiłam ją na krzesła... Wiele takich porobiłam, ale to już nie ten dział (tu jest o TS2). Takie eksperymenty bardzo poprawiają humor!
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Guest
|
Dobre to.. dobre dobre... widzicie jakiego mam zdolnego braciszka? ^^ Jestem z niego dumna... w koncu ma to po mnie
|
|
|
|
#43 |
|
Guest
|
Hehe Fizzly, ale odkrycie z tym diamentem. Odkryłam to przez przypadek w pierwszej części, kiedy zamiast Sima złapał mi się diamencik. Tylko, że ja tam mam napisane inaczej: w pierwszej części "Plump Bob Standard", a w TS2 bez "Standard". Albo źle przeczytałam
. Ale odkrycie...normalnie... ale skąd miałeś o tym wiedzieć... Bidulek. xP
|
|
|
|
#44 | |
|
Guest
|
Cytat:
ale jakuzzi to bomba he he... w pierwszej części ja jeszcze jakieś portale znalazłam na granicach działki... nie wiem o co chodzi, złapałam je przez przypadek gy stwiałam i kasowałam choinki i inne drzewka
|
|
|
|
|
#45 |
|
Guest
|
Dobrze, że nie skasowałaś tych teleporterów. Bo by ci się goście klinowali na końcu drogi.
Ps. Z tym diamentem odkryłam 2 miechy temu |
|
|
|
#46 |
|
Guest
|
no to jeszcze pasowalo by wyciagnac sima z pod prysznica i zobaczyc czy sie grzecznie myje czy zapewnia sobie inne przyjemnosci
|
|
|
|
#47 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Diamenciki już odkryliście, a no nie zdąrzyłem. Piod prysznicem się myją.
|
|
|
|
|
#48 |
|
Guest
|
Jaki bedzie kolejny eksperyment??
Może przymierzalnia... heheeh żartowałam z przymierzalnią sie nie da zrobić bo jest na starówce...
|
|
|
|
#49 |
|
Guest
|
Też wyjełam simów z łózka ja "to" robili, ale mi inne cudeńka powychodziły:
|
|
|