|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mnie opiekunka wkurza. Przychodzi, małe dziecko fajnie się bawi, a ona bierze i kładzie je do łóżeczka, później przygotowuje sobie jakieś żarcie, kąpie się.Najbardziej wkurza mnie jednak, że w tym momencie, gdy matka chce wziąć na ręce swoje dziecko(chce przewinąc mu pieluchy, bo niania tego nie zrobi) to ta debilowata starucha bierze je na ręcę. Albo jeszcze inaczej. Simka wkłada dziecko do fotelika, idzie bo jedzenie do lodówki, a ten stary babsztyl je wyjmuje i łaskocze, zabawia lub niesie do łóżeczka. Kiedyś mnie to babsko tak wkurzyło, że kliknęłam na nią z shiftem, wzięłam opcje ''make selectable'' i wybrałam opcję śmierci przez pożarcie przez muchy. Nie bierzcie mnie za sadystkę, ale lubię uśmiercać takich simów jak ona
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
U mnie opiekunka zazwyczaj ....czyści akwarium :/ Raz miałam taki błąd, że opiekunka niosła dziecko, schyliła się tak jakby kładła dziecko na podłodze ale ono się "przykleiło" do niej. Opiekunka chciała zacząć szorować akwarium gąbką a szorowała dzieckiem XD Nieźle się wtedy uśmiałam XDD.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie opiekunka wykonuje swoją pracę.
Chociaż zamiast zmieniać pieluchy ogląda TV ![]() Ale ogólnie jest fajna ![]() Ps.Kiedyś miałam przykry przypadek: Opiekunka grała z dzieckiem w wieku szkolnym piłką, w czasie burzy pod drzewami :/ Gdy drzewo się zapaliło ona poszła piec naleśniki a mój sim się palił obok drzewa. Ona przybiegła z małym dzieckiem na rękach, położyła je koło ognia(za chwilę zaczeło się palić) i gasiła drzewo.Potem poszła oglądać TV, a moje maluchy się paliły :/ Nawet opieka społeczna nie zdążyła ich zabrać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dokładnie.
Lecz ja nie muszę mieć opiekunki. Pracuje tylko mężczyzna, kobieta pełni obowiązki domowe. Gdy jednak pracowałam, miałam podobne wypadki jak wy wszyscy. Opiekunka poszła na bruk, a ja zrezygnowałam z pracy. Mam kody, więc nie żyję w niedostatku, lecz kodów używam rzadko. Mężczyzna zarabia, więc jest bardzo dobrze. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
u mnie to raz opiekunka chciała się wykąpać i wanna nawaliła-zepsuła się. opiekunka wyszła, ale póżniej cały dzień chodziła nago
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ja jak miałam opiekunke to czasami było dobrze, a czasami zafundowała mi pożar w domu a potem, że tak grzecznie powiem opróżniła swój pęcherz na środku salonu i poszła xP
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jak ja zatrudniłam opiekunkę jak moja simka była w domu i zaczęłam jak dawać napiwki-wyszło ze 2000-a po co? Rzeby dobrze opiekowała się dzieckiem jak moja simka pójdzie do pracy...niestety nie wiem jeszcze czy to zadziałało
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jak opiekunka źle się opiekowała dziećmi to głodziłem krowokwiat i po problemie xD Wszystkie 14 się dało na ten trick z tortem xDDD Mam prywatny cmentarz opieki.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Najlepiej stworzyc rodzine i dwoch doroslych i i kliknac na jednym z nich i przycisnac shift i wybrac set to brithday.I mamy emyryta dzwonimy do pracy i biezemy emeryture.i emryt zajmie sie dziecmi
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|