Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 37 64.91%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 7 12.28%
3 gwiazdki - Przeciętne 5 8.77%
2 gwiazdki - Zgroza 0 0%
1 gwiazdka - Strach się bać 8 14.04%
Głosujących: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.04.2005, 20:28   #41
Tidus2004
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał *Roxi*
No to kolej na mnie. Pierwszy odcinek jest taki sobie ale podobał mi sie ze względu na ładne zdjecia. Lecz niestety w drugim odcinku fotki sa niewidoczne. Za to treść moim zdaniem przynajmniej jest o wiele ciekawsza niż w części I. Wcale sie nie nudziłam czytajac go...nie wiem tylko co z tymi zdjęciami. Znalazłam tylko jeden błąd...to bardzo mało...chyba, że nie zauważyłam. Przyjemnie sie czyta...liczę na to, że dalsze odcinki będą równie udane jak ten.
Pozdrawiam *Roxi*
Na prawę nie wiem czemu nie otwierają ci sie zdjęcia. Mi działają. Ale już nidługo założę konto w interii (do tej pory miałem w onecie) i może w końcu będą działać.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.04.2005, 20:30   #42
Raija

Reputacja: 10
Domyślnie

Już widzę zdjęcia. Patrz na moj poprzedni post.

W górach...^^
Raija jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.04.2005, 20:48   #43
taga91
Guest

Domyślnie

Twoje FS jest pierwszym ocenianym przeze mnie ... Więc moja ocena brzemi : 9.5/10
Znalazłam tu taki fragment, w którym widać to że lubisz HP bo jest to fragment pisant stylem J.Rowling.A oto on (
Cytat:
Napisał Tidus2004
- Więc może najpierw się przedstawimy - kontynuowała dziewczyna w różowej bluzeczce. - Ja jestem Emma Watson, to jest Daniel Radcliffe- wskazała na siedzącego obok młodzieńca - i Rupert Grint - [B]tym razem lekko skinęła głową na chłopca o ognisto rudych włosach stojącego na środku pokoju.[B/] - Ale to są nasze drugie imiona i nazwiska, które ukrywają naszą prawdziwą tożsamość.
Nprmalnie jak bym czytała Harrego Pottera ... Jak dla mnie świetne ... Gratuluje !!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.04.2005, 20:58   #44
Tidus2004
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał taga91
Twoje FS jest pierwszym ocenianym przeze mnie ... Więc moja ocena brzemi : 9.5/10
Znalazłam tu taki fragment, w którym widać to że lubisz HP bo jest to fragment pisant stylem J.Rowling.A oto on (

Nprmalnie jak bym czytała Harrego Pottera ... Jak dla mnie świetne ... Gratuluje !!
Wielkie dzięki.
Masz rację, uwielbiam książkę Harrego pottera. A styl Rowling po prostu kocham. Dlatego pisze podobnie, a bynajmniej staram się....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.04.2005, 21:45   #45
Delicate
Guest

Domyślnie

Eeee... Nawiasem mówiąc to ja nie widze zdjęć i ŻADNE ODŚWIEŻACZE nie pomagają.... Zrób coś z tym, bo po raz drugi mam ten problem !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.04.2005, 22:39   #46
Tidus2004
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał freta
Eeee... Nawiasem mówiąc to ja nie widze zdjęć i ŻADNE ODŚWIEŻACZE nie pomagają.... Zrób coś z tym, bo po raz drugi mam ten problem !
Na prawdę nie wiem co z tymi zdjeciami. Dwałem zdjęcia z konta na onecie i też nie wszystkim działało. Teraz drugi odcinek mam z konta interii i jak widzę też nie działa. Nie wiem co mam zrobić. A najdziwniejsze jest to że mi za każdym razem działają.
Jak wiesz jak rozwiązać ten problem to ratuj.

Cytat:
EDIT: Gosh! Zdjęcia są przepiękne! Wszystko jest cudowne! Jak w filmie...zamek cudny, hol jak prawdziwy, salon super, te obrazy na ścianie...wszystko jest znakomite. Obraz "grubej" damy...pod wrażeniem jestem. Czy sam budowaleś ten zamek? Bo jak na nego patrzę to aż mnie zazdrość zżera...
Jeśli chodzi ci o zamek ten w całości to nie budowałem sam. Ale niestety jest w tym jeden sekret który mogę ci wyjaśnić najwyżej na prywatnej wiadomości, nie chce żeby wszyscy poznali techniki tworzenia mojego FS.
Naprawdę jestem ci wdzięczny za taka ocenę. Jesteś takim dopalaczem, bo teraz na pewno z większą chęcią zrobię kolejne odcinki.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.04.2005, 23:01   #47
Dream
Guest

Domyślnie ...

A czy ja też mogę poznać ten sekret??! Zdjęcia najlepiej wgraj na http://members.lycos.co.uk Zapewniam, że wszyscy je obejrzą
No cóż, pozdrawiam.
Ps. Jak nie będziesz wiedział jak sie zarejstrować na Lycosie, pomogę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.04.2005, 06:13   #48
Mirrian
Guest

Domyślnie

Pierwszy odcinek był ciekawy...
Ale w drugim nie widze zdjęć!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.04.2005, 15:06   #49
Sahem

Reputacja: 10
Domyślnie

A ja wogle nie widze zdjęć;(;( Ja chcę zdjęcia!!;(;(

by Puvix'L - za co wielkie dzięki

Icon made by cleopancake, THANKS xD
Sahem jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.04.2005, 15:26   #50
Tidus2004
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Sahem
A ja wogle nie widze zdjęć;(;( Ja chcę zdjęcia!!;(;(
No....TERAZ ZDJĘCIA MUSZĄ DZIAŁAĆ. SPRAWDZAŁEM NA INNYM KOMPIE I TAM DZIAŁAJĄ, JAK WAN NIE DZIAŁAJĄ TO JUŻ NIE MOJA WINA.

Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania