|
|
#42 |
|
Guest
|
Kurcze już chyba dłużej nie wytrzymam i polece sobie kupić Abrekadabre!!!
Też będę szukać!!! Pozdrówka :-* |
|
|
#43 |
|
Guest
|
Właśnie coś odkryłam!!
Niestety nie jest to żaden czar czy coś w tym stylu Poprostu zaczęłam sobie grzebać w folderach The Sims Abrakadobra i... weszłam do: The Sims/User Data/Houses/ i tam jak sie przewinie to jest taki plik zatytułowany: "House99" - niestety ten plik mi sie nie chce otworzyć, ale to może znaczyć, że ten domek nr. 99 naprawde istnieje!! Co wy na to??
|
|
|
#44 |
|
Reputacja: 10
|
bosh....no przecież to jest to jak się wejdzie fasolą na górę....no właśnie od tego powstały plotki o domku 99 ze ktos sprawdzil w katalogu sims.... <_<
|
|
|
|
|
#45 |
|
Guest
|
Ja nie mam zdjęcia ale mam nadzieje że mi uwieżycie ^_^ .Bo moja mała simka stworzyła zaklęcie do robienia ciasta a jak je wykorzystuje to w całym ogrodzie pojawiają się żagy ale ja się cieszę że mam takie zaklęcie bo moge zdobyć rot ropuchy.
:lol:
|
|
|
#46 |
|
Guest
|
Wiecie co mam ważną informację odnośnie zaklęcia "Prawdziwy przyjaciel" jeśli chcecie mieć sima a nie zwierzaka lepiej go nie rzucajcie z mojego kotka stał się ogromyny sim a do tego był brzydki.Nie mogłam nie zapisać gry bo pisało "Po rzyceniu tego zaklęcia gra automatycznie się zapisze czy chcesz rzucić zaklęcie?" oczywiście musiałam nacisnąć tak i pojawił mi się facio :lol: kurcze kupiłam basen z trampoliną i bez drabinki i hlup
mam teraz ładny nagrobek koło basenu to znaczy miałam bo mam problem z dodatkami zresztą co możecie przeczytac w temacie Pomoc czy jakos tak...
|
|
|
#47 |
|
Guest
|
Ja miałąm tak samo i dziewczyne zaglodzilam
ale po jakism czasie twoj zwierzak wraca i teraz mam i kotke i nagrobek tej babki ktora byla kotkiem
|
|
|
#48 |
|
Reputacja: 10
|
jak to zwierzak wraca jak sie go zamieni w doroslego?
|
|
|
|
|
#49 |
|
Guest
|
No mój wrócił
I teraz mam nagorbek tej babki i kotka;]
|
|
|
#50 |
|
Guest
|
to chyba jest reinkarnacja czy jakoś tak :lol: to te zwierzaki powrócą????????
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|