![]() |
#41 | |
Guest
|
![]() Cytat:
No i mam pytanko co do fasoli... czy po niej da sie wspiąć tylko z uroczyska, czy z "normalnego" (wszystkie są normalne ![]() |
|
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Uch! Ja mam pecha!Mieszkaąłm w abrakadabrowie i miałam fasoę! Miałąm tam dwie rodzinki i nie wyprowadziałam ttej co trzeba!!
|
![]() |
#43 | |
Guest
|
![]() Cytat:
No i mam pytanko co do fasoli... czy po niej da sie wspiąć tylko z uroczyska, czy z "normalnego" (wszystkie są normalne ![]() Hmmm... no wiesz skoro juz ci rośnie to będziesz się mogła wspiąć! |
|
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
A czemu mi w Abrakadabowie nie wyrasta faslka, a może można ją kupić???
|
![]() |
#45 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
A skąd wziąć te kryształy?
|
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
SimOla, wszystko już 1000 razy było pisane na forum... wystarczy troche poszukać... Już nawet w tym temacie było to napisane... trzeba dużo czarować!
nawet nie wiecie jak mnie wkurzają takie głupie pytania... LUDZIE! SAMEMU TROCHE TEŻ TRZEBA ODKRYWAĆ! Ja sie tak nie bawie! Niektórzy ludzie z forum się męczą, odkrywaja wszystko sami i w ogóle, a inni sobie po prostu na tym korzystają... chyba, że ci ludzie nie mają nic przeciwko temu... a tak w ogóle ludzie to poszperajcie po forum, tam gdzieś wszystko jest napisane... a nie z 10 tematów na temat fasoli... |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Czarodziejko popieram cię!
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
a mi nic nie rosnie ! mieszkam na urczysku czaruje i nic jeszcze nic mi nie uroslo !
|
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
pewnie bylo to pisanie 500 razy ale coz~!!
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|