|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Co sądzisz o tym FS ? | |||
| super Fs- ocena 5 |
|
81 | 60.00% |
| dość fajne FS- ocena 4 |
|
27 | 20.00% |
| takie sobie Fs- ocena 3 |
|
13 | 9.63% |
| nie zbyt udane FS- 2 |
|
5 | 3.70% |
| okropne FS- 1 |
|
9 | 6.67% |
| Głosujących: 135. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Odcinek mi się podoba, miałeś fajny pomysł z tym eliksirem.
Parking jest bardzo fajny. Odnoszę wrażenie, że odcinek się trochę rozwlekał, to znaczy jest dużo obrazków, a mało sie wydarzyło. Ale to malutki minus.Są błędy interpunkcyjne i literówki, jak zwykle. Ale tego chyba do końca nie zmienisz. ![]() "Taksówka przyjedzie do 5 minut"- to dziwacznie brzmi. Czekam na 7. odcinek, akcja fajnie się toczy. ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Bardzo fajny komiks przypadł mi do gustu ciekawe co będzie dalej moja ocena 5;]
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Girl_nr_6 dzięki za pokazanie mi tych błędów ;* Poprawiłem część błędów, mam nadzieję, że teraz jest lepiej
Nie wiem dlaczego tylko tych przecinków dałem
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Cześć. Po prostu uwielbiam ten komix :] Iwonka jest spoko :] I fajny był ten motyw z "Aniołem Śmierci" Hihii:] Pozdrawiam!
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
wspaniały pomysł z fotostory , ciekawa fabuła i fajne fotki. Ale po tytule sądze że ktoś zginie..
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Witam, skończyłem prace nad kolejnym odcinkiem, wstawiam więc na naszym forum Odcinek 7
Mam nadzieję, że wam sie spodoba. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Toxic : 10.02.2006 - 01:08 |
|
|
|
#7 | ||||||||
|
|
Po pierwsze:
Co Ty zrobiłeś z tym tekstem??? Czemu jest tyle przecinków?! Ja rozumiem, że Ci wytykałam ubytki, mówiłam, że brakuje przecinków, ale to nie znaczy, że masz je dawać teraz w nadmiarze, w miejscach niepotrzebnych. Starałeś się, ale tylko wszystko spaprałeś. Tutaj wytłuszczonym drukiem zaznaczyłam przecinki w przedstawieniu postaci, których nie powinno być: Cytat:
Cytat:
To samo tyczy się: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że na darmo się nie napisałam. Z tego co wiem, masz gotowy kolejny odcinek. Jeśli ma tyle przecinków co ten, to proszę, wymaż je w Paincie. Bo to naprawdę śmiesznie wygląda. ![]() A jeśli chodzi o treść? Musiałam przeczytać jeszcze raz, nie zwracając uwagi na interpunkcję i stwierdzam, ze odcinek był dość ciekawy, ale krótki, a motym psychiatryka, wariatów i plakatów na ścianie COŚ mi przypomina, choć to oczywiście nie to samo. Mam jednak nadzieję, że akcja przeniesie się z psychiatryka gdzie indziej. ![]() Gdyby nie te pechowe przycinki, moja opinia byłaby z pewnością przychylniejsza. ![]() Pozdrawiam i czekam na następny odcinek (bez tylu przecinków).
Ostatnio edytowane przez Isi : 09.02.2006 - 22:58 |
||||||||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Jak zwykle super ! Zauważyłam tam jeden błąd, ale i tak bardzo mi się podoba. Moja ocena 10/10
P.S. A czy ten Joe Nevins to nie jakaś rodzina Marco ?
|
|
|
|
#10 |
|
|
Fajnie.
Lubię motyw wariatów, gdzieś to chyba już pisałam, wszelkie niezwykłe zjawiska też mnie interesuja, także jest ciekawie.Efekt psują powtórzenia, których jest sporo (postacie powtarzają się, cały czas występują te same słowa). No i z interpunkcją są problemy, ale już nie takie jak ostatnio. ![]() Ogólnie mi się podoba, starasz się, robisz naprawdę dużo obrazków, czekam na kolejny odcinek. ![]() Pozdrawiam
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|