Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.01.2004, 21:16   #1
WILU
Guest

Domyślnie

No jak instalowałem zwierzaki, to jak zajrzałem do domu to cała rodzinka siedziała w kiblu, a z prysznica wychodził goły facio!!! Tak poza tym to nic się nie zdarzyło, tylko musialem ich eksmitoiwać , bo ten faciu sie zaciął...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.01.2004, 21:23   #2
Eveline
Guest

Domyślnie

A! U mnie jeszcze w mieście koło mojego sima usiadła ta babcia (co bije torebką kiedy się przy niej simy całują), a mój sim ją obiał ramieniem i mówił jej jakieś czułe słówka. A ona nic, dalej siedziała.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.01.2004, 09:59   #3
dona
Guest

Domyślnie

U mnie w randce było tak (jest tam taka babcia co czysci ulice i sprząta kibel)jechało auto a ona weszła na ulice i to auto ją potrąciło nagle gra sie zacieła a potem wruciła do normy ale ta babcia stała w kiblu ta jak kom by tego nie zliczył ze auto ją potrąciło.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.01.2004, 12:56   #4
Czerwone jabłuszko
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Karolcia@Jan 22 2004, 05:08 PM

Moja simka latałą :lol:
Miała takie nogi dziwne :lol: takie jakby nie chodziła, ale latała :lol: ale juz przestała
Moje simy tez czasem lataja...

Mialam pare razy dziwne sytuacje ale najdziwniejsza byla ta.(juz kiedys o tym wspomnialam)...gralam se simami, wszyscy mieli fatalne nastroje i dzieciaki pewnego pieknego dnia poszly do szkoly specjalnej....tego samego dnia wieczorem pojawil mi sie komunikat' Wolfgang przyjezdza w odwiedziny'(tak mial na imie ten bachor) i nastepny 'Bededykt przyjezdza w odwiedziny' Bachory zachowywaly sie jak goscie ...trzeba bylo im dac zryc, itp, a potem sobie poszly i nigdy nie wrocily ...to bylo pod poczatek gry w simy daltego nie zrobilam screenow....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.01.2004, 17:27   #5
Szynszyl
Guest

Domyślnie

naprawdę przyjechali w odwiedziny ? super !
dostały przepustke, co ?! ^_^ hehe
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2004, 10:16   #6
Kamcia
Guest

Domyślnie

A mi sie zdażyło tak: miałam simke i sprzątaczke, simka chciała do kibla, a sprzątaczka akurat myła ręce i obie chciały wyjść w tym samym czasie z łazienki.Noi zaczęły machać rękoma i stały jakby ściśnięte, gdy przyspieszyłam czas to one nadal tak stały, nie miałam wyjścia użyłam kodu move_objects on
i przesunełam moją simke do łóżka bo była kompletenie wyczerpana.

Moje simy też tak samo latają
Dziwne historie.....A może poprostu błędy w grze.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2004, 11:40   #7
Eveline
Guest

Domyślnie

Ostatnio miałam dziwne zdarzenie. Może to normalne, ale u mnie tylko raz się wydarzyło. Jeden z simów gadał z simką. Mieli wysoki wskaźnik zakochania. Całowali się i nagle on podszedł do wazonu (ściągnięty z netu), wyjął z niego kwiatek (żółty) i jej dał. Próbowałam to potem powtórzyć ale mi się już nie udało.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2004, 13:32   #8
galazek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Eveline@Feb 2 2004, 11:40 AM
Ostatnio miałam dziwne zdarzenie. Może to normalne, ale u mnie tylko raz się wydarzyło. Jeden z simów gadał z simką. Mieli wysoki wskaźnik zakochania. Całowali się i nagle on podszedł do wazonu (ściągnięty z netu), wyjął z niego kwiatek (żółty) i jej dał. Mieliście coś takiego? Próbowałam to potem powtórzyć ale mi się już nie udało.
Podobna sytuacja była opisywana w tym temacie

http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=4700
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2004, 14:26   #9
Eveline
Guest

Domyślnie

Cóż, nie czytam aż tak namiętnie forum, żeby wszystko pamiętać, ale co by nie było moja wypowiedź chyba pasuje do tematu ...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2004, 14:42   #10
galazek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Eveline@Feb 2 2004, 02:26 PM
Cóż, nie czytam aż tak namiętnie forum, żeby wszystko pamiętać, ale co by nie było moja wypowiedź chyba pasuje do tematu ...
Jeśli to było do mnie (a domyślam się, że tak), to przecież nie powiedziałem, że Twoja poprzednia wypowiedź jest nie na temat. Pytałaś, czy komuś zdarzyła się taka sytuacja, więc podałem Ci link do odpowiedmniego tematu, żebyś zobaczyła, że odpowiedź brzmi: tak.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania