Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.04.2006, 15:15   #41
mucha
Guest

ThumbsUp

skond wyczasnełas te okna aha dom świetny

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.04.2006, 09:55   #42
mucha
Guest

ThumbsUp PiĘknnny

Bardzo piękny dom i te pokoje dzieci szczegulnie tej dziewczynki boskie pozdrawiam mucha a z komd śćiongłas to łużko z pokoju chłopca to bardzo wązne odpirz prosze :ofm:

stare 29.04.2006, 10:58   #43
▫Molly▫
Guest

Domyślnie

Śliczny domek!
P{okój chłopca jest po prostu świetny!!
10/10 !

stare 29.04.2006, 11:39   #44
Ametyzd
Guest

Domyślnie

1) Hmm, niestety, na rzucie niewiele widać. Z zewnątrz - niezły. Fajny jest ten "daszek" przezroczysty (widać najlepiej na 4. zdjęciu z kolei). O, taras, basen...ładnie. *_* Hih, i miało być "zero prywatności", a tu schowana wanna! xD
2) Przedpokój...tak tak luksusowo... Kamienna podłoga! Ale te kwiatki z boku są trochę...przeszkadzające. Tak dziwnie to wygląda. No i jeszcze powiem, że popatrzyłam sobie dalej. Co to znaczy "od zewnętrza"? Nie ma czegoś takiego, jak "ten zewnętrz" czy "zewnętrzo". xD Nie wiem, skąd to wytrzasnęłaś, ale ma być "od zewnątrz", "na zewnątrz".
3) Ten gabinet. O_o Tam są jakieś drzwi czy po prostu jest tak od razu? A nie, tam po prostu jest taka sama podłoga. xD
4) Salon. Fajny obrazek z bambusem. :smirk: A ten dywan przypadkiem na dwóch zdjęciach nie jest w dwóch położeniach? Bo tak wygląda jakoś. xD I szkoda, że tam z drugiej strony telewizora nie ma (naprzeciwko kanapy). Ooo, już rozumiem brak prywatności. xD Ale z drugiej strony fajnie, bo rodzice, siedząc w salonie, mogą pilnować dzieci brykających na dworze.
5) Kuchnia niezła, tylko czemu tu jest znowu ten kamień? No i kącik telefoniczny xD mógłby być w salonie. Chociaż ja to i tak po prostu "wieszam" simom na ścianie telefon w niemal każdym pomieszczeniu. xD
Aa, to takie sprytnie, telewizja przy jedzeniu! Wiesz, że to podobno niezdrowe? :> Poza tym simowie musieliby przekręcać głowy do telewizora. I te okna...no to już nawet się nie można spokojnie ubabrać sosem, bo ktoś podgląda! No i ta "dalsza część" też całkiem niezła. Trochę pusto, ale dobrze, bo jest dużo miejsca. No i taki podest. :>
6) Sypialnia RODZICÓW. Trochę za bardzo odkryta. I jakaś za bardzo drewniana, jak dla mnie. "Łazienka rodzicielska" - jak to brzmi! Zupełnie mi się nie podoba. Za ciemna, po co drewno, po co kamień... W łazience to raczej drewno niezbyt dobrze mieć, bo nie powinno się go moczyć.

Yyy? A dlaczego nie dałaś tych kilku zdjęć w tym samym poście? Nie mieszczą się czy co? A jak zapomniałaś o łazience? Przecież jeśli zedytowałaś posta tylko po to, żeby to napisać, to mogłaś dodać zdjęcia. A jesli od razu "zapomniałaś", to jakim cudem? xD

7) Pokój chłopca: słodzio. Domyślam się, że to małe dziecko. Tylko po co tu dwa rodzaje podłogi? Jak dla mnie - brzydko to wygląda.
8) Pokój dziewczynki - po prostu sialala. To sobie rzucę tam, a to tam, o, jaka ładna tapeta, to nią pomaluję jedną ścianę, a tą - ma taki kontrastowy kolor! - tamtą. Ten pokój jest najgorszy ze wszystkich.
No i myślę, że sypialnie - a już na pewno pokoje dzieci - nie powinny byc takie "otwarte".

stare 29.04.2006, 13:18   #45
Mgiełka
Guest

Domyślnie

Jaki oryginalny Nie podoba mi się za bardzo pokój dziewczynki, nie lubię połączenia zielony z różem, fioletem. A tak to jest wszystko git. + za orginalność. 10/10 :clap:

stare 29.04.2006, 13:27   #46
saliva
Guest

Domyślnie

Taaa, dawno mnie tu nie bylo
Dziękuję wszystkim bardzo za komentarze.
Do wiadomości Muchy i wszystkich innych: okna i łóżeczko są napewno z modthesims2.com ale dokładnych linków nie znam :/
Amethyst:
1. "od zewnętrza" mialo oznaczać z zewnątrz tylko tak jakoś przyzwyczaiłam się do gadania przyjacielskim skryptem że użyłam go też tutaj - przepraszam jeśli to zostalo źle zrozumiane
2. Faktycznie tamte zdjęcia nie zmieściły się w jednym poście. Swoją drogą trochę to dziwne ale trudno
3. O łazience zapomnialam przy robieniu zdjęć chatki, a posta nie zedytowalam tylko przy pisaniu zauważylam że nie mam tych zdjęc :/
Jeszcze raz ślicznie dziękuję za wszystkie komentarze :*

stare 30.04.2006, 23:08   #47
Toxic
Guest

Domyślnie

Domek jest fajny, nowoczesny i ładnie użądzony. Brakuje mi trochę tego ogrodu, nie lubie jak w ogrodzie jest za dużo, ale kilka drzewek i krzeczkó by na pewno nie zaszkodziło, a nawet sprawiłoby, że domek z zewnątrz wyglądał by ładniej.
Jak dla mnie jest troche za bardzo przeszklony
Ale ogólnie jest naprawdę bardzo dobrze moja ocena to hmm 9/10

stare 01.05.2006, 09:23   #48
Tigra
Guest

Domyślnie

Hmm... Mnie się ten domek nie podoba. Bryła dla mnie jest fee, jak sam środek, ale to tylko moje zdanie.
Pozdrawiam.
Tigra.

stare 01.05.2006, 13:08   #49
Plotkara12
Guest

Domyślnie

Ładny, tylko brakuje mi ogródka. Ale bez niego też mi się bardzo podoba.
10/10

Pozdrawiam

stare 01.05.2006, 15:25   #50
Mulan
Guest

Wink :/

dom jest taki sobie. Dlatego nie będe go komentować, a oceny to:
z zewnątrz ( za brak ogrodu niestety) 0/10
z wewnątrz 5/10
ocena ogólna:
5/20
:/

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania