![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz fajny, ale w środku za pusty i za sterylny. Przydałoby się trochę kolorów, ale jak to miał być biały dom to całkiem nieźle. 8/10
|
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Ten dom jest genialny poprostu dziewczyno masz talent i tyle widac ze sie bardzo nad nim napracowalas
![]() ![]() ![]() ![]() I tak dalej!!!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
No domek zajedwabiście wyglada... chciałbym mieć taki w simach, ale link na rapidshare już nie chodzi
![]() mogłabys w wolnej chwili wrzucić od nowa? fajnie by bylo ![]() z góry thx pozdro |
![]() |
#45 |
Reputacja: 10
|
![]()
Porażająca... biel. Ale ogolnie fajny biały świetnie kontrastuje z zielenią, mogłaś dodac jakieś czerwone rzeczy, byłby ciekawszy... 8,5/10
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Droga Salivo! Masz cudowny dom! Ocena: 100000000000000/10.
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Warto się było nad nim tyle pastwić. Mnei w sumie zamurowało. Jest biały cały, to fakt, ale chyba taki miał być ^^ . Nurtuje mnie tylko, co monitor robi na tych pufkach koło łóżka?
|
![]() |
#48 |
Reputacja: 10
|
![]()
dla mnie za bardzo powydziwiany (dla mnei wszystko jest powydziwiane bo jestem powydziwiana i wogóle...)czyli 10/10
![]() |
#49 |
Reputacja: 15
|
![]()
Śliczny domek! Ja raczej bym w nim nie mogła mieszkać jest dla mnie za nowoczesny i stylowy ale dla simów...11/10 ale brakuje mi koło domku jakiegoś kwiatka...tak wogule to i tak jest świetny!!!
|
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|