![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
Dziękuję
![]() Zrobiłam je w Warsztacie. Ząbki wampira są w Warsztacie w dodatku NŻ tam, gdzie okulary ![]() Ten "piękny makijaż" ( ![]() ![]() ![]() Jutro zamieszczę jeszcz jedną simkę nastolatkę, którą zrobiłam całkiem niedawno. Zdjęcia będą na szczęście z gry, bo nie mam jej zapisanej ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Najładniejszy (według mnie) jest Wampirek <Bianka>
Jest śliczna!!! |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Najberdziej podoba mi się Marta tylko ze Rozalia wygląda jakby maial Świnke(chorobe) jakby byla spuchnieta
![]() |
![]() |
#45 |
Reputacja: 10
|
![]()
...Wika,ale gdzie(na jakiej stronie) sciagnelas te makijaze?
i czy w sims2 mozna w warsztacie robic wlasne wlosy(kolory,pasemka) i szminki? aha jak powiez ze w linkarnii to nie wiem gdzie i co to jest. prosze napisz mi te strony. z gory dziex simoneczka
#46 |
Guest
|
![]()
Większość mam z peggy... Makijaż, którego najczęściej używam ściągnęłam razem z Amilą (simką autorstwa Sayi)... Naprawdę nie pamiętam, bo wszystkie straciłam
![]() A co do Twojego pytania, to oczywiście, że się da. Ale jest bardzo, bardzo trudno zrobić np. szminkę. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Natolatka - Kinga - z tymi "kłami" jest Boska!
|
![]() |
#48 |
Reputacja: 10
|
![]()
no ale jak sie te "dodatki" sciaga?
ja weszlam na strone sims2 sisters i tam pisze "DOWOLAND" czyli tam sciagnac? czy w warsztacie jest opcja "sciagnij z internetu"? no to jakos tam sie sciagnie to jak to zaladowac do gry? czyli jak uzywac tego makijazu? beda nowe szminki czyli te ktore sciagnelam?One beda w warsztacie,czy w tworzeniu nowej rodziny??
#49 |
Guest
|
![]()
Klikasz DOWNLOAD, wrzucasz do folderu o tej samej nazwie (moje dokumenty/EA Games/The Sims 2/Downloads), rozpakowujesz i są w grze. I w Warsztacie, i w trybie tworzenia rodziny. W Warsztacie nie ma opcji "ściągnij i Internetu". A makijażu używasz tak, jak tych Maxisowskich.
Ostatnio edytowane przez Wika : 13.07.2006 - 08:48 |
![]() |
#50 | |
Guest
|
![]()
średnie... gdyby nie te skiny, wygladaly by jak normalny profil nr1 ...
ta ostatnia wpierwszym poscie jest bardzo dziwna... Cytat:
albo sciagnelas z www.modthesims2.com i nie pamietasz ![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|