|
![]() |
#1 |
Reputacja: 17
|
![]()
fajniutka tutaj chodzi o temp. na dworze w zimę jeśli jest zimno na dworze ubierze się w ubranie wierzchnie, ale jeśli chcesz żeby zamarzł to postaw szafę na dworze i przebież się w bieliznę i tak po jakimś czasie jak będziesz robiła orła na śniegu czy lepiła bałwana czy też grała w bitwę na śnieżki to powoli będziesz marzła aż sim skostnieje i zamarznie i się przewróci na ziemię. Mam na dzieję, że pomogłem
![]()
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
hejka
![]() mam pytanie: ktoś wie jakie właściwości mają soki??? |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Posłuchaj nie wystraczy poszukać takich tematów
było i mnóstwo tam będziesz miała wypisane wszytskie ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
a jak zamarznie to da sie go jakos odmrozic???
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Da się, inny sim rozmraża go suszarką, ale trzeba szybko, bo może zamarznąć na śmierć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A ja juz myślałam raz ze po moim simie .
A tu ktoś go rozmroził.../ |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Podsumuję xDee
Można : - Z nagród aspiracji wybrać sobie pogodomierz xD - Zajmować się drzewami owocowymi : cytryny, jabłka, pomarańcze - Sadzić owoce i warzywa - Wybudować szklarnię - Zdobywać rangi ogrodnictwa i wędkarstwa - łowić ryby - robić soki - Wybierać ubranie wierzchne - zmieniać pory roku - zmieniać pogodę - czytać w gazecie prognozę pogody - w telewizji można oglądać pogodę ![]() - Od czAsu do czasu odwiedzi nas przesłodki PINGWIN - Można stać się simroślą - grać w nowym otoczeniu - Kwitnące wzgórza - można dołączyc do klubu ogrodników - jest wiele nowych obiektów! |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Zapomniałaś dodać, że gdy jesteśmy nowi w CPR i chcielibyśmy dołączyć do klubu ogrodnika to on sam czasem do nas przyjdzie - to dla tych, którzy nie czytają gazetki dołączanej do gry.
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Kroffka- dodajmy jeszcze, że możemy ulepić bałwana, zrobić orla na śniegu, czy rzucać się śnieżkami.
*** Aaa! 200 post! ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Moje rośliny ciągle chorują, mimo, że o nie dbam. Z niektórych coś kapie, jak na to zaradzić? Często bywa tak, że roślina jest chora, a nie można nic zrobić.
Czy owoce należy zbierać zaraz gdy się tylko pojawią na drzewie? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|