|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A ktoś wie czy jest jakaś inna rzecz dzieki której można sprawdzić czy simka ma dziewczynke czy chłopca czy bliziniaki no wiecie coś takiego jak test ciążowy.
Jest jakaś polska strona albo angielska. Plis powiedzcie jeśli wiecie. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przez InSIMenator (edytor prokreacji, bodajże), możesz sprawdzić ilość dzieci, jakie urodzi simka. Płci sprawdzić się niestety nie da. Inteenimater też ma taką opcję.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
red knights white knights marching into the fight Ostatnio edytowane przez Luthiee : 03.01.2009 - 17:10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ja miałam bliźniaki. zrobiłam to tak. wziełam postaraj się o dziecko i drugi raz postaraj sie o dziecko i mi sie urodziły
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja mam, jak na razie, farta do bliźniaków. Moje pierwsze małżeństwo miało jedno dziecko i postarali się o drugie. Urodziły się bliźnięta (bez żadnych kodów). Starszy syn dorósł, ożenił się i z żoną zrobili sobie dziecko. Również urodziły się bliźnięta
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja zawsze robię pokój dla dziecka od A do Z,ale nigdy jeszcze nie urodziły mi się bliźniaki,no chyba,że przy użyciu kodu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
ja mam ostatnio szczęście do bliźniąt różnej płci: chłopiec i dziewczynka. już któryś raz mi się rodzą
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Gdy moja simka jest w ciąży to wystarczy, że zje Zupę Na Pocieszenie Babuni (dochodzi chyba w CW) i zawsze rodzi bliźniaki. Można też w drugiej aspiracji wybrać "superpłodność" i też będą się rodziły bliźnięta. A na trojaczki lub czworaczki jest hack:
http://linna.modthesims2.com/download.php?t=48279 PS. U mnie hack działa ![]() Ostatnio edytowane przez Samantha : 04.01.2009 - 13:45 |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A trzeba się rejestrować??? A i jak go ściągnąć??? (Nie jestem dobra w angliku) |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
Poszukaj w dziale 'Poradniki' poradnika jak zajerestrowac sie na ModTheSims ![]() Zjedz na dól i kliknij pasek 'Download' i kliknij na nazwe pliku (podkreslone). P.S. Mam tam Nick Alisha161 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|