![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Śliczny. Bardzo ładne zdjecia. Podoba mi się, że zrobiłaś te odbicia na podłogach, bo to dodaje takiej rzeczywistości ;d Dom jest stylowy i elegancki. Ta dziewczyna na pierwszym zdjeciu ma fajną kiecke ;D 9,5/10
Ostatnio edytowane przez Hejlok : 09.01.2008 - 12:25 |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Jestem pod wielkim wrażeniem. Ty to zawsze potrafisz zaszokować... Dom przepiękny zarówno wewnątrz jak na dworze
|
![]() |
#44 |
Reputacja: 10
|
![]()
pieknie :*
chcesz zeby twoja rodzinka sie zestarzala, umarła? polecam kod na wylaczenie starzenia " aging off " <bez cudzysłowia> a wlacza je sie tak samo tylko zamiast off dajemy on ! |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Przepraszam, ze nie na temat, ale wazne .
Nie moge skontaktowac się z Falivrin, nie wiem dlaczego, ale nie moge wysłać wiadomości . A więc: Napoczątku juz napisze, ze jestem w simsach 2 totalnie bez mapy . I proszę się nie śmiać z tego co tu zaraz przeczytasz . Mam nadzieje ze wgl, odpiszesz xD . . No to tak . B. spodobały mi się zdjęcia twoich simow . ( chyba na tym gdzie dodaje sie zdjecia swoich simow od narodzin po grob . ) . Zauwazyłam, ze masz b. fajne fryzury i ubrania . Mogłabys podać linka, do strony, z której je ściągnełaś.? . Błagam . |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Niestety nie pamiętam skąd je mam. Dawno grałam z tymi dodatkami i nie mam ich w połowie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Domek jest naprawde śliczny. Taki nowoczesny, elegancki...Przedpokój sprawił na mnie najwieksze wrazenie...Te świece na ścianie doskonale pasują. Wszędzie jest dużo ozdób i pomieszczenia są przestronne co ja osobiscie bardzooo lubie.
Ogólnie IDEAŁ 10/10 oczywiscie ![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Wszystko super tylko nie podoba mi się to, że wszędzie jest lustrzna podłoga, a dom jest mało przytulny, przypomina raczej elegancki hotel... 9/10
|
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Przepiękny! Naprawde bardzo, bardzo, bardzo podoba mi się ten domek! A właściwie nie domek... Tylko domczysko! No bo troche to duże...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
9/10 podoba mi się; sorry, ale ten dom mi się wydaje jakiś ,,sztuczny’’ Pzdr.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|