Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Videostory

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój serial?
Jest Super 55 57.89%
Jest fajny 16 16.84%
Zapowiada się ciekawie 14 14.74%
Nie za bardzo mi się podoba : | 5 5.26%
Beznadziejny 5 5.26%
Głosujących: 95. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.10.2007, 08:24   #1
Ariedale
Guest

Domyślnie Odp: Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial fantastyczno-obyczajowy

OFA kontra IFI. Świetny odcinek mimo, że taki krótki. Czasem lepiej zrobić coś krótko i treściwie, a nie przedłużać ile się da. No tak oczywiście 1000000000000/10. Moje ukochane VS
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.10.2007, 14:25   #2
Milou
Guest

Domyślnie Odp: Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial fantastyczno-obyczajowy

Cudowne!! Oglądnęłam wszystkie odcinki z 3 razy! Czekam na kolejne! Paaapa Kocham to VS!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.10.2007, 11:47   #3
mario

Reputacja: 20

Jeden z odcinków bonusowych już dostępny! Zapraszam do oglądania!

1 odcinek: Konkursowa radość / Obejrzyj na YouTube
mario jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.10.2007, 17:24   #4
Ariedale
Guest

Co do tych bonusowych odcinków, nie przekonały mnie. Ja sama wole gdy wszystko ma swoją tradycję, jest podstawowe i na tym się trzeba wzorować. Zawsze chwaliłam Twój serial, szczególnie upodobałam sobie I serię PSZ. Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że I serię jeszcze robiłeś dla siebie, lubiłeś nagrywać historię Ilony. Wtedy to ja zawsze wyczekiwałam na następny odcinkek, wszystkie były niesamowite,ciekawe, dopracowane-pomimo iż robione w tak zawrotnym tępie. Wszystko było 10/10. Nawet Twój pierwszy odcinek, nie taki zły-jak sam sobie go oceniasz. I seria miało "to coś" czego nie ma II. I właśnie "tego czegoś" brakuje mi w II serii. Ona jest inna, Ci sami bohaterzy ten sam reżyser i tytuł, ale inna historia. I tak sobie właśnie patrze V odcinek, a tak mało się dzieje. Tak smutno mi, że juz połowa, a ja się jeszcze nie nacieszyłam II serią. Mam nadzieję, że będzie kilka odcinków kilko-częściowych. Bo druga seria, druga opowieść jest inna. Mniej na nią wyczekuje, mniej Ilona zakrząta moje myśli. Oprócz tej uwagi którą tu napisałam, uważam że serial jest ŚWIETNY, fabuła ZACZEPISTA i ogółem jest 10/10! Mam nadzieje, że moją wypowiedzią nie uraziłeś się. Pozdrawiam i mimo tego czekam na 6 odcinek. Ariedale.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.10.2007, 19:25   #5
Krimii

Reputacja: 10

Nie zgadzam się! TO IDEALNY SERIAL! Ja wolę II część. Poprostu więcej się dzieje! 10/10no znakomite
Krimii jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.10.2007, 20:20   #6
mario

Ja powiem tak. Zwykle bywa, że II części czegoś, np. filmów - są gorsze. Pomysły nie są już takie świeże. Rozumiem, że II seria może się mniej podobać. Ariedale, masz rację mówiąc, że lubiłem nagrywać I serię. Teraz już mniej lubię to robić. Jednak nie zgadzam się co do tego, że odcinki I serii były bardziej dopracowane. Uważam, że to właśnie II seria jest bardziej dopracowana. Zresztą to chyba widać. Ale każdy ma swoje zdanie. W I serii za bardzo skupiałem się na Ilonce i myślę, że niepotrzebnie. W każdym odcinku było jej pełno. Postanowiłem więc to zmienić. Widać, że w II serii nie ma tak dużo Ilony, jak w I. Czołówka w II części za każdym razem jest taka sama. Napisy końcowe również. Jednym słowem bardziej profesjonalnie niż w I serii. W I tylko był napis na początku 'Przypadkowe szczęście odcinek np. 3'. I od razu była akcja. Z jednej strony dobrze, bo od razu był serial, bez zbędnych bzdur. Ale czołówka zawsze powinna być i dlatego ją umieściłem. A co do odcinków bonusowych... hmm... no cóż, uważam, że ten odcinek jest teraz o wiele lepszy od pierwotnego. Rozumiem jednak, że nie każdemu mogą się podobać. Chciałem tylko zrobić poprawki, żeby wyeliminować błędy. Zrobię jeszcze tylko poprawkę odcinka 4 i dam Wam spokój. W przyszłym tygodniu dopiero zabiorę się za 6 odcinek. Ariedale - odcinki II serii też robię szybko, tylko jest teraz szkoła i kręcę tylko w weekendy. Ale ostatnio chciałem nadgonić się trochę i nakręciłem przez piątek i sobotę (jeszcze wcześniejszą) 3 i 4 odcinek. 5-ego nie chciało mi się za bardzo kręcić, dlatego taki krótki, ale 6 będzie długi (ok. 10 minut), ponieważ po przeczytaniu wypowiedzi Ariedale, zachciało mi się nakręcić godny zadowolenia odcinek. Także już w przyszły weekend na pewno będzie gotowy odcinek.

Zapowiadam jeszcze bonusowy odcinek - Kulisy Przypadkowego szczęścia.
stare 21.10.2007, 20:38   #7
Ariedale
Guest

No, widzę że taki wściekły na mnie nie jesteś Masz rację II seria jest bardziej dopracowana Mam, nadzieje, że taka straszna nie jestem A i super, że będą kulisy Już nie moge się ich doczekać.Pozdrawiam Ariedale.
PS; Ale i tak kocham Twój serial
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.10.2007, 20:42   #8
mario

Wieem... Żarty żartami, a ja muszę coś fajnego na te kulisy wymyślić, żeby spełnić wszystkie wasze i Twoje Ariedale oczekiwania.

No coś ty, o co miałbym być na ciebie zły? Zrozum tylko, że ja te odcinki dodatkowe robię tylko dlatego, że jak obejrzałem Usługi albo Fałszerzy z Simcity, to aż mi się wstyd Przypadkowego szczęścia zrobiło. Ale moja następna produkcja będzie już na poziomie II serii PSZ, chodzi mi o kamerę i te sprawy. I nie będzie już o magii.
stare 22.10.2007, 07:05   #9
Ariedale
Guest

No ba Designer! Przecież ty super reżyserujesz! Na bank będę oglądać następną produkcję
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.10.2007, 08:24   #10
Rëñáës
Guest

Smile Odp: Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial fantastyczno-obyczajowy

A czy może mi ktoś powiedzieć jak się tak teleportuje wszystko ?
Np. Simy ??
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania