![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Wolne miejsce na dysku ma sporo do gadania, ale jeszcze więcej pamięć. Jeżeli ciągniesz na 256 MB i mniej, nic nie poradzisz. Mnie się zaczyna ciąć przy 512, dlatego niedługo kupuję 1 GB i w końcu gra będzie pięknie zasuwać.
|
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Instalowałam już wielokrotnie... ;( Pamięć mam chyba dobrą... Poza tym jak już wspominałam, to raczej nie wina samego komputera bo jeszcze wszystko kilka miesięcy temu działało idealnie!
|
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Kurcze to nie mam pojęcia co jest grane, skoro pamięć masz wystarczającą, to samo miejsce, brak wirusów, instalowane simsy od nowa. Ciężka sprawa. Może powinnaś zgłosić się z tym problemem do jakiegoś serwisu komputerowego, oni na pewno Ci pomogą!
|
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Coś jest z kością pamięci.Czy jak gra się zatrzymuje,to restartuje ci się komp?
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Guest
|
![]()
Właśnie, sęk z pamięcią. "Chyba" nie jest wystarczającą odpowiedzią, ponieważ z czasem wszystko robi się przestarzałe. Im nowszy dodatek do The Sims 2, tym więcej wymaga. Duży wpływ na jakość gry ma również ilość zainstalowanych EP.
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#47 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Właśnie nie o__O Wszystko się zatrzymuje, ustaje muzyczka i tyle. Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Ojojoj,to trzeba wymienić pamięć.Kupić nowy komp.Albo coś
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Zanim podejmiesz decyzje odnośnie kupna nowego PC, radził bym sie skontaktować z serwistem! Oni z pewnością powiedzą gdzie leży problem.
|
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
A ja bym najpierw radziła sprawdzić parametry komputera. :shifty:
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |