![]() |
#41 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Dobra, sory, nie wiedziałam. Tylko mogłaś napisać, co się dzieje. Wtedy na pewno napisałabym coś innego. Ze mną tak już jest: piszę, co myślę, walę prosto z mostu.
Tylko co do tych poprawek: trochę dziwnie to będzie wyglądało z inną rodzinką. Chyba, że zrobisz ich na podobieństwo Sęków, a fabułę zostawisz tą samą. Ale się ucieszyłam jak przeczytałam o porządnych poprawkach ![]() A i jeszcze jedno odnośnie Twojej wypowiedzi: mam swoje wymagania co do FS, i to chyba raczej dobrze, jeśli są wysokie. Bo jeśli zostaną spełnione to naprawdę -nie tylko mnie- lepiej się będzie czytało przez co oceny będą lepsze. A jeśli dobrze pójdzie z 1-szym FS i będziesz chciała napisać 2 FS, to przynajmniej część czytających to pierwsze zacznie czytać to drugie. Dla niektórych pisanie FS to takie hop-siup, bez szczególnego przywiązania. A potem się dziwić, że po jakimś czasie jest post o treści: "Coś się tam stało, przez co nie mogę kontynuować tego FS. Proszę o zamknięcie tematu". Chyba nie chcesz, żeby z Tobą było tak samo? życzę weny i jak najmniejszej liczby problemów technicznych. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Do Liv94
Tak zrobiłam rodzinkę podobną do Sęków tylko że głowa rodziny czyli Józef jest trochę inny ale tylko z twarzy według nawet ładniejszy od tego Maksyma Sęka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Fajnie się zapowada. A ocenić, ocenię. Na pewno
![]() ![]() Od razu mówię, że długość odcinków ni ma dla mnie większeg znaczenia. Liczy się,co jest w tym odcnku. PS.:Ja też piszę scenariusze na kartce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
jest 4 a odcinek miałbyć 3????
|
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Oto 2 odcinek
![]() ---------------------- 19 kwietnia to data niezwykle ważna dla tej rodziny, dlatego iż tego dnia mija 18 rocznica ślubu pani Reni i pana Józefa. Jednak ich dzieci zbytnio uważali ten dzień jako nieważny. Jednak dla tego małżeństwa tak ![]() ![]() Po południu Renata zadzwoniła do swojej siostry Marleny czy może przenocować dzieci. Marlena zgodziła się. Wieczorem Pani Renata zrobiła sobie wizytową fryzurę i ubrała się w suknie wieczorową a pan Józef postawił sobie włosy na żelu. Późnym wieczorem małżeństwo usiadło do uroczystej kolacji. ![]() - Nie wierze, że to już 18 lat - westchnęła spokojnie Renata - Musimy to jakoś uczcić - powiedział Józef - Wznieśmy toast aby nasze małżeństwo było jak najdłuższe. Twoje zdrowie Renatko - Zdrowie - dopowiedziała Renata Następnie Józef włączył stacje radiową gdzie grają romantycznego R&B. Małżeństwo zaczęło romantycznie i powoli tańczyć ![]() Potem zaczęli razem się namiętnie całować ![]() ![]() Dalej, te namiętne pocałunki "sprowadziło" Renatę i Józefa na dwuosobową sofę ![]() ![]() ![]() Po ostrych igraszkach na kanapie już 18-letnie małżeństwo poszło spać. Na drugi dzień Sandra ze szkoły wróciła mając kiepski nastrój nie miała ochoty na żarty. O godz. 22:40 zjadła z rodzicami kolacje i kiedy wszyscy poszli spać ona zrobiła sobie kawę aby nie usnąć. ![]() Około północy nic nie pisząc i nie pakując się wyszła z domu i ostatni raz spojrzała na swój dom i ruszyła w stronę Miłowa. ![]() Do Miłowa Sandra szła nie całe 3 godziny. O 3 w nocy od strony Kwitnących Wzgórz trafiła do podmiejskiego parku i usiadła na krześle a po chwili podeszła do niej kobieta i zapytała: - Jasny piorun! Dziecko co ty tu robisz o tej porze i to w dodatku sama? - zapytała kobieta ![]() Sandra uciekła na druga część parku położyła sie na ławce i po chwili usnęła ![]() Rano kiedy Renata wstała poszła obudzić Sandrę ale jej w łóżku nie było. Odrazu zawołała Oskara i Józefa. ![]() Kiedy do pokoju weszedł Oskar natychmiast włączył komputer Sandry natomiast Renata mu zabroniła: ![]() ![]() ![]() - Co ty wyprawiasz, Oskar, zapomniałeś o szlabanie? - głośno krzyknęła Renata - Mamo, tu juz nie chodzi oto czy mam szlaban czy nie, może ma jakieś informacje w swoim internetowym pamiętniczku bo na pewno są jakieś dowody. - odparł Oskar i natychmiast zajął się internetem - O, patrzcie - zdziwiła się Renata i na głos zacytowała - "Wiecie że zostałam zgwałcona" - Dzwonię na policję - odparła Renata i po chwili ją połączono z KP w Kwitnących Wzgórzach i zgłosiła zaginięcie dziecka A w tym samym czasie Sandra sobie siedziała przed drogim barem w Miłowie ![]() ------------------------- Oto cały odcinek ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez 19OlusiaSims92 : 05.04.2008 - 09:09 |
![]() |
![]() |
#46 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Tak jak powiedziałam...
Muszę zacząć od tego, że jak zobaczyłam zdjęcie pulpitu Sandry, to mnie rozwaliło :laugh: . Nie mogłaś po prostu zrobić zdjęcia swojego własnego pulpitu ze zmienioną tapetą? I co to mają być za linki? Wcześniej zdjęcia były bezpośrednio na forum. A teraz? (W pewnym momencie nawet zapomniałam kliknąć na link ze zdjęciem i czytałam dalej tekst :ohmy: ) A co do fabuły, od razu domyśliłam się, co będzie w następnych odcinkach. I jeśli się nie mylę, pewnie będę miała rację. Co do zdjęć, moje zastrzeżenia napisałam wyżej. A, i to jedno zdjęcie mogłaś opuścić (chyba domyślasz się, które). A i ostatnią fotkę wkleiłaś dwa razy. Jeszcze muszę dodać, że trochę beznadziejnie to odwaliłaś z tymi żelowanymi włosami. Nie znam żadnego faceta po 40 (zakładam, że tyle Józek ma lat), który żeluje włosy. Ocenka: 6/10 Rada na przyszłość: pozmieniaj trochę scenariusz i wklejaj zdjęcia bezpośrednio, a nie dawaj linki. Pozdrawiam, Liv ![]() Edit: 100 post! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Wejdź do 1 odcinka piszę że Józek ma 38 lat czli do 40 jeszcze mu dwa lata. A co do zdjęć nie mam pojęcia jak bezpośrednio dodawać zdjęcia. Redakcja mi napisała taki poradnik i trudno
![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
@up: skoro nie wiesz, jak się wstawia zdjęcia bezpośrednio, to jakim cudem wstawiłaś zdjęcia w pierwszym odcinku?
![]() A poradnik jakby coś jest tu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Bo na dole jest napisane : P_aula Edit
|
![]() |
![]() |