|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jaką aspirację najbardziej lubisz? | |||
Pragnienie Stworzenia Rodziny |
![]() ![]() ![]() ![]() |
105 | 40.86% |
Pragnienie Popularności |
25 | 9.73% |
Pragnienie Zdobywania Wiedzy |
38 | 14.79% |
Pragnienie Romansowania |
29 | 11.28% |
"Pogoń" Za Bogactwem |
22 | 8.56% |
Poszukiwanie Przyjemności |
19 | 7.39% |
Apetyt Na Smażony Ser |
19 | 7.39% |
Głosujących: 257. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja wybieram najczęściej aspirację `pragnienia stworzenia rodziny`
bo zawsze chcę mieć duużą rodzinkę ![]() ___ heh. { a tak po za tym to ciekawostka to że kiedyś miałam w pragnieniach że chce mieć aż 10 dzieci 0o dużo ! hehe. } Pozdro ^
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Myślę, że aspiracje są tą kiepską stroną gry
![]() To znaczy, nie są złe, ale jest ich stanowczo za mało! I prawdziwi ludzie nie mają tak że są nakierowani tylko na wiedzę, czy rodzin... To trochę spłaszcza simowe charaktery po prostu. W grze najczęściej biorę pragnienie rodziny, ale próbuje też innych. |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
1. najczęściej brane 5. najrzadziej brane.
1.pogoń za bogactwem 2.pragnienie wiedzy 3.pragnienie stworzenia rodziny 4.pragnienie popularności 5.pragnienie romansowania i przyjemności 6. apetyt na smażony ser |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Zdobywanie wiedzy
![]() Do osiągnięcia bez roblemów, i nie ma takich głupich wymagań, które mnie zawsze wkurzają np. - pragnienie założenia rodziny - mieć 10 dzieci - pogoń za bogactwem - zarobić 100.000 simoleonów - romansowanie - bara-bara z 20 simami - pragnienie popularności - mieć 20 najlepszych przyjaciół itd., itp. ![]() Ich spełnianie jest frustrujące ![]() PS. Nie wymieniłam wszystkich, tylko przykładowe i mówię tu o grze bez kodów (z kodami jest wszystko możliwe) ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja najbardziej lubię zdobywanie wiedzy, bo jak cię w czterech porach roku piorun trzaśnie, to sim się cieszy ^^. I jeszcze pragnienie stworzenia rodziny, bo i tak ją stworze, ale jak głowne marzenie to "10 dzieci bierze ślub", to to już jest tragedia x_X!
Z romasem, przyjemnoscia i popularnoscia sie rzadko bawie, bo mnie wkurza jak potem przyjaciele po kolei dzwonia, bo mysla, ze moj sim o nich zapomnial. Czasami mam ochote sprzedac telefon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Dla rodziców wybieram przeważnie "Pragnienie Stworzenia Rodziny" Dla nastolatków "pragnienie popularności" albo "pragnienie romansowania".
Czasami wybieram "pogoń za bogactwem" Rzadko się zdarza że wybieram "pragnienie zdobywania wiedzy". |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
a ja lubie i rodzinke
![]() ![]() P.S. A czy ktos moze mi powiedzieć jakie są cele i obawy w aspiracji smażony ser? |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Ja najczęściej wybieram albo "Pragnienie popularności" albo " Pragnienie Stworzenia Rodziny"
|
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
natalia ja raz miałem smażony ser i cel życiowy zjeść 200 tostów z serem pragnienia to najczęściej zjeść tost z serem podać i nakłonić sima do zrobienia.A obaw to nie znam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Ja najbardziej lubie pragnienie romansowania i pragnienie stworzenia rodziny bo są najciekawsze. Nie lubie pragnienia popularności bo wtedy sim cały czas chce się zaprzyjaźnić, a jak sie już zaprzyjaźni to chce mieć najlepszego przyjaciela i tak w kółko, no i jeszcze te imprezy, zrobi jedną to już chce drugą a te imprezy są strasznie głupie.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|