|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Dla wszystkich mam zlą wiadomość.
Ciągle mam jakieś problemy z komputerem. W ciągu roku popsuł się on 4 razy. Tweraz była poważna sprawa. Popsuł się Dysk Twardy(pamięć) informatycy musieli usunąc wszystkie pliki z komputera. Miałam nadzieje,że wszystko się zapisało, a tam patrze instaluje,a tam... Nica nic nie ma... Byłam w szoku. Ale pomimo tego kontynuuje serial. Tylko nie miejcie pretensji, że postacie są inne. Odcinek kolejny pojawi się pewnie po Wakacjach. Musze pościągać dodatki itp... Pozdrawiam. Koornela |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Podziwiam za umiejętność i chęć tworzenia filmów...
Szkoda, że straciłaś bohaterów razem z awarią kompa... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Właśnie wysyłam zapowiedź odcinka 5... No cóż nie chcę mi się robić. Mam powód... Tóż jak dam odcinek 5 wszyscy go obejrzą, a w TVS kto go będzie oglądać? Więc dam go jak wszystkie odcinki zlecą w TVS. Jak dam zapowiedź dam EDIT'a/
EDIT: Zapowiedź odcinka 5 Ostatnio edytowane przez Koornela : 20.07.2008 - 11:32 |
|
|
|
#4 |
|
Admin Emeryt
|
Tak to nawet fajnie się zapowiada...
Ale przerażające są te prześwietlenia czaszki simów ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ech... kamerka świruje
A teraz na poważnie. Jak kręcę to jest tak wolno,że nie mam cierpliwości. Idę wolno kamerką i widać zęby itp. |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Biedna dziewczyna, za ciekawie w życiu to ona nie ma, fajna ta fabuła, ale zauważyłam kilka ortów i czasami są zupełnie inne czcionki, prawie ich nie widać w niektórych momentach 9/10
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#8 |
|
Admin Emeryt
|
No widziałam.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Fenx bjork!
Oceni ktoś jeszcze? |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
http://karolina2796.wrzuta.pl/film/1LiIQqOdX2/
Sorki za post pod postem, ale... PROSZĘ WAS PISZCIE/OCENIAJCIE/KOMENTUJCIE! Niedługo koniec serii... |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|