![]() |
#41 |
Reputacja: 15
|
![]()
Faktycznie piękne
![]()
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Reputacja: 10
|
![]()
Piekny dom...Naprawdę oglądalam podziwiając Twoja twórczość.Cudowny.
Oczywiscie 10/10 Pozdrawiam ![]()
#43 |
|
![]()
Strasznie dużo przedmiotów i niesamowity przepych!!
Ale to jest jedna z cech tego stylu ![]() Cudownie dobrane dodatki. Cały teren ma niesamowity klimat. Jestem pod wielkim wrażeniem. |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
ten dom a raczej rezydencja albo pałac(ie znam sie na tym ;])
to jedno, wielkie dzieło sztuki! po prostemu geniallosso zaiste wać pan musiał zostać natychnięty iż przeżucić się z modernu na epokę wielkich gaci jest doprawdy tres merde i trudne jednak panicz tego dokonał wielkie wiwaty i pokłony klaski wrzaski i potem cisza taka ze zdumienia 100/10 |
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
Taki wielki dom i taka maleńka biblioteka?
Domek oczywiście ładny, ale brakuje mi tego "czegoś". Niby bogate wnętrza, próba trzymania stylu, ale to jeszcze nie to. Będąc w zabytkowych wnętrzach starych pałaców utrzymanych w oryginalnym stylu marzę tylko o tym, by chociaż na jeden dzień się tam znaleźć i pomieszkać... Podobnie z filmami opowiadającymi o tamtych epokach. W Twoim budynku nie chciałabym się znaleźć. Za dużo pstrokacizny, mieszania barw, odcieni, kolorów, za mało przestrzeni i majestatyczności. Btw, co robią tam swirlsy i podkładki pod talerze? To chyba współczesny wymysł. I te metalowe barierki oraz nowoczesne kręcone schody, okap, wiszące szafki i współczesne, maleńkie patenie oraz garnki, dywan w kuchni, szklany stolik i elektryczna lampa z kloszem... Domek nie jest także dobrze wykończony z zewnątrz. Meble na ostatnim zdjęciu mi jakoś nie pasują, podobnie jak ten daszek.
S.J.Lec Ostatnio edytowane przez lay : 19.06.2009 - 15:19 |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]()
To jest najpiękniejszy dom na tym forum, super! udało Ci się urządzić wnętrza w takim stylu... Ja uwielbiam ten styl...
AAAAAA...To jest naprawdę piękne...a i współczuje mi też sie tak dzieje. |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Doprawdy uwielbiam takie klasyki, mają klimat i w ogóle
![]() Rzadko mnie coż aż tak zachwyca, ale wszystko jest ze sobą tak sprytnie połączone i skomponowane, że aż dech zapiera. Bardzo podoba mi się tkai barokowy przepych, naprawdę wielkie brawa! ![]() 10/10 definitywnie |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Bryła jest bardzo ładna, nie wspominając już o genialnym ogrodzie.
Wnętrza, też niczego sobie, podobają mi się, choć klasyków nie lubię. Najbardziej podoba mi się chyba kuchnia ![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Co tu duzo mowic 100000000000000000/10
|
![]() |
#50 |
|
![]()
Nie no ten dom to jest mistrzostwo, nigdy nie widziałem dopracowanego do takich szczegółów, po prostu rewelacja ;d, nie pasują mi jedynie t e fioletowe kryształki zwiszające z sufitu bodajże w salonie ale to tylko mały szczegół ;D
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|