|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Simka po pobiciu może zemdleć i spać chwilkę, ale poza tym nic jej nie jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
O to chodziło
![]() Dzięki zelkam ![]()
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Czy ktoś wie jak ją odczarować, tzn. przywrócić jej dawną postać? Wizyta u Sfinksa nic nie pomogła, na tym nietypowym niebieskim posągu głęboko wewnątrz Sfinksa nie ma żadnej interakcji (poza "oglądaj"). Zjedzenie owocu życia i ambrozji też nic nie dały. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Arbid żeby Simka powróciła do normalnej postaci to musi się przespac w Błogosławionym Sarkofagu Królów, a Przeklęty Sarkofag z kolei zmienia w mumię...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Błogosławiony Sarkofag Królów też układasz z części, wygląda on tak :
![]() (po lewej) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Aha. Dzięki. <;
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Posłuchałam rady o fatalnych cechach i poszło z pierwszą mumią.
Cechy, które przeważają na klątwę: -Tchórz ![]() -Przewrażliwiony ![]() -Pechowiec ![]() -Niezdarny ![]() -Przegrany ![]() Etapy przekleństwa: 1.Sim ma 12 dni na udanie sie do Sfinksa i przy tym posągu błagać o wybaczenie czy cośtam. 2.Gdy 12 dni upłynie, rogi ekranu staną się czarne. 3.Gdy zostanie około 5 godzin, włączy się straszna muzyczka 4.Na koniec sim zamienia się w kupkę piachu ![]() Gdy nie macie kasy na wyjazd, radzę mieć z nagród szczęścia życiowego menedżer nastrójnika i nacisnąć ulecz. Klątwa zniknie. Wiem z własnego doświadczenia ![]() Zadziała też kod buyDebug on. Włączamy tryb kupowania, wciskamy pytajnik i w pierwszej kategorii znajdziecie posąg spokoju duszy (ten ze sfinksa). Działa tak samo jak oryginał i jeszcze służy jako lampka ![]() Powodzenia xD Ostatnio edytowane przez hanka2307 : 21.02.2010 - 01:36 |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ja z mumią nigdy nie mogę nic zrobić, chyba że sama z siebie zacznie atakować mojego sima. Jak nie to chodzi wolniutko i nic się nie dzieje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Proszę o pomoc, moja simka znalazła 5/5 fragmentów sarkofagu królów i 5/5 glinianych słoji dzięki których można mieć mumie w domu, noi teraz w nocy zawsz (tylko w nocy) jest opcja ''wezwij mumie'' no, ale jak ona wzywa to się nic nie dzieje, tylko ta opcja potem znika i tyle z tego wychodzi. O co chodzi? coś robię nie tak? pomóżcie, :c
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|