![]() |
#41 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Mało mi tych otoczeń, wiem, że udostępnili narzędzie do tworzenia światów, ale ja jakoś nie mam do tego talentu i wolę gotowe światy. Korona by im z głowy nie spadła, gdyby raz na parę miesięcy dali jakieś darmowe otoczenie na Store, takie normalne do mieszkania... Ostatnio edytowane przez nmin : 15.03.2010 - 15:01 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
wow,ale czad,szpital już jest,wow
|
![]() |
![]() |
#44 |
Reputacja: 11
|
![]()
@up tu mamy przykład cechy charakteru z gry "podekscytowany"
![]() Ola, to raczej gabinet lakarski (prywatny) niż szpital. Fajnie jakby dali kilka specjalizacji - np. internista i psychiatra. I może jeszcze szalonego doktorka produkujacego wirusy ![]() eh rozmarzyłam się |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
Jak dla mnie najważniejsze, by dali jakieś choroby <cwaniak>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Reputacja: 17
|
![]()
Tak... choroby... wreszcie trochę realności. W The Sims 2 można było umrzeć na zapalenie płuc. : D
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
nono brzmi ciekawie, szczegolnie to studio tatuazu!
|
![]() |
![]() |
#49 |
Reputacja: 17
|
![]()
Kolejne urealnienie wspaniałej gry The Sims 3. Coraz bardziej się przekonuje do tego dodatku. Tatuaże, lekarz domowy, strażak, architekt, wizażysta - ingerencja w mieszkańców. Wreszcie akcja związana z pracą.
![]()
![]() |
#50 |
|
![]()
Co do tych, którzy twierdzą, że będzie można oglądać wnętrza budynków pracy to się na bank mylicie. Na zwiastunie pokazane było laboratorium i remiza strażacka od środka, ale to zapewne było wybudowane do celów reklamowych. Jeśli się pokarzą nowe budynki i będzie można oglądać ich wnętrza, to zapewne będą to budynki wykonane w trybie budowy, więc budynki, które były "gotowe" w TS3 np. restauracja czy komisariat policji na pewno pozostaną takie, jakie są, czyli bez wnętrz. Oczywiście to moje takie, eee... teorie. Dodatek na pewno zapowiada się ciekawie, coś oryginalnego, już w TS2 marzyłem, żeby można było rzeźbić innych simów i wreszcie się doczekam. Teraz wychodzi pewien błąd którzy twórcy popełnili przy TS3. Stworzyli budynki pracy, jednak teraz pojawią się kariery nowe i co za tym idzie powinny pojawić się nowe budynki... mogę się spodziewać, że będzie trzeba je postawić na jakiś pustych parcelach w Sunset i Riverview ze skrzynki parcel, jednak jeśli w kolejnych dodatkach będą dochodzić nowe kariery (a czego oczekuje bo tak było od początku serii) to będą musiały być nowe budynki, w końcu zabraknie miejsca na ich stawianie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|