|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kujon bo najwięcej ludzi tam jest. :d
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bardzo lubię Miejsce Prosperity. Jest jak dla mnie najfajniejsze i w ogóle
![]() Podobał mi się też Wodnik. Ten dach z basenem, barem i jacuzzi od razu przyciągnął moją uwagę. Niestety zepsuła się tam winda, i nigdy nie mam jak tam wejść! Nawet barmani i ochroniarze stoją na parterze, bo nie mają jak wjechać! Co za porażka!!! ![]() W Kujonie jeszcze nigdy nie byłem, bo nazwa mnie odrzucała xD Ale skoro jest takie fajne, koniecznie muszę je obejrzeć! ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Kujon, bo zawsze jest tam dużo ludzi, a przynajmniej u mnie jest tam ok. 3 paparazzi.
![]() Jasnota też jest fajna, fakt, dość mało simów, ale podoba mi się tam bardzo ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 16
|
![]()
Ja lubię Wodnika.
![]() ![]() Miejsce Prosperity też jest spoko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Teraz jeszcze polubiłam Wodnika, super klimacik
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Kurczę, jeszcze nie mam gry, ale byłby ktoś tak uprzejmy napisać (normalnie, w poście ) listę wszystkich klubów?
A żeby nie było offtopa za bardzo, to powiem, że grałam u koleżanki trochę i podoba mi się Kujon ![]() Edit : Dzięki. Mam już grę i do gustu przypadł mi też Wodnik, Miejsce Prosperity też spoko. Ogólnie tam gdzie jest jacuzzi jest fajny klub. A te wymienione kluby lubię bo u mnie jest tam nawet dużo ludzi (Kujon). W Wodniku jest ten basen, jacuzzi i w ogóle takie 'wodne' rzeczy i zabójcze drinki. W Miejscu Prosperity pracuje barman, w którym kiedyś zadurzyła się moja simka, więc za czasów tej miłości oni obściskiwali się za barem i ochroniarze zwracali jej uwagę, że przeszkadza w pracy. ![]() Ostatnio edytowane przez Natix : 21.01.2011 - 13:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 16
|
![]()
Kluby dzielą się na trzy rodzaje:
-Spelunki (butelka*) -Kluby taneczne (ludzik i głośnik*) -Ekskluzywne kluby (kieliszek*) SPELUNKI: -"U Gieńka" -"Strefa Sportowa w Bridgeport -"Przybytek Walusia" KLUBY TANECZNE: -"Jasnota" -"Wodnik" -"Kujon" EKSKLUZYWNE KLUBY: -"Klub Banzai" -"Plazma 501" Stworzony raczej dla wampirów. -"Miejsce Prosperity" *-Znaczek w widoku miasta. Ostatnio edytowane przez kalafjor : 28.12.2010 - 15:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ze spelun to U Gieńka, z klubów tanecznych: Kujon, ze ekskluzywnych klubów: Plazma501 (jeśli jestem wampirem) lub Banzai
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
No to tak jeszcze nie grałam, ale widziałam u koleżanki i do gustu przypadł mi:
- Kujon - jest po prostu świetny i ma to coś w sobie, ta mgła boska ![]() - Plazma 501 - no klubik dla moich - rzadko, których - wampów - bycie wampem u mnie to rzadkość, wyróżniam nielicznych. - Wodnik - ten basen i jacuzzi sama jestem Wodnikiem ze znaku ![]()
małych buteleczek, a potem je wypijała. Śmierć ta miała ostre jak brzytwy kły. Uśmiechnęłam się do niej, a ona odpowiedziała mi tym samym. Wyciągnęłam rękę aby jej dotknąć, ale gdy to zrobiłam, napotkałam tylko zimną taflę lustra. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|