![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
gdzieś w maju chyba podobno ;p
acha,co do tego napisu "Happy 40th Dad" na lodówce,to chyba jest wklejony.w grze jedyny język to simgielski odkąd powstały simy,i raczej tego nie zmienią. Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 12.03.2011 - 15:35 |
![]() |
![]() |
#43 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czyli jeszcze dwa miechy, ja nie chcę czekać ;(
Ja już chcę obrzucać domy jajami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
A ja muszę dopilnować, by moi ludzie mieszkali w ogrodzonych domach. W dwójce denerwowały mnie sfrustrowane nastolatki wywracające śmietniki, więc te jajka i podkładanie bomb też mnie będzie denerwowało
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]()
@up - w tym poście dałam link do zdjęcia, w którym "posklejałam" to, co moim zdaniem jest całkiem fajne. Widać też schody. Słabo, bo jest ciemno, ale są
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Dzięki za tą fotę, Połówka, bo ja za nic tych schodów nie umiałem zauważyć. Jednak są
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]()
Poszperałem na SimsFans.de i coś znalazłem : (sorka , że trochę po niemiecku )
Mamy radość życia The Sims 3 Trailer ( News ), z bliska i posłuchać tutaj kilka nowych funkcji , które odkryliśmy w nim: Nowe działania - Wyrzuć drzwi z jaj (string) - Bomba Stink ustawić, aby przejść i zostawić (uderzenie) - Bag bzdura na zewnątrz drzwi i światła (w meczu) - Prysznic Champagne (działalność Party) Nowe obiekty Schody spiralne, kamery wideo, wózki, domek na drzewie, lornetka dla dzieci, arch ślubu, tort weselny, samochody sportowe, zjeżdżalnia, Sims wiekiem pędów. Oczywiście, istnieje kilka nowych "normalnych" przedmiotów takich jak zabawki, nowe meble i przedmioty dekoracyjne. Nowe funkcje CAS Owłosienie na ciele, kostiumy (księżniczka, dinozaurów, ..) dla dzieci To, co przede wszystkim uwagę na: Wiele Fanwünsche (wózki dziecięce, schody spiralne, domek na drzewie, ...) są bardzo zadowoleni z dodatku do The Sims 3! Z dodatkowych funkcji dodatek oczywiście będziemy informować was na bieżąco! Wszystkie wydane wcześniej funkcji, informacji, ekranów i innych dodatek do nr 4 można znaleźć na naszej stronie Informacje o The Sims 3 radość Po niemiecku Pokolenia to Radośc z Życia ? Hmm.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
@up weź nie tłumacz tego translatorem, to nie ma sensu
"wyrzucanie drzwi z jaj" hmm |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]()
to jest skutek tłumaczeniu przez translatora. jeżeli ktoś by chciał, to też by sobie wrzucił. Mogłeś/mogłaś chociaż poprawić później te zdania, żeby miały jakiś sens.
Nightfall - spoko ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|