![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]()
Lilian miała miec te wielkie ślepia.
![]() Tym uwodzi facetów w klubach. A Flora właśnie ma swój styl i nie boi się pokazac ludziom ![]()
![]() |
#42 |
Reputacja: 26
|
![]()
Ech, mimo sporej ilości dodatków z neta obie sprawiają na mnie wrażenie... maxisowych (z twarzy). Już radziłam, ale powiem to jeszcze raz - pobaw się troszkę suwakami. Zrobiłabym im także bardziej przejrzyste szminki (jest chyba taka opcja, nieprzezroczystość chyba się nazywa). Sorki, ale tamte były chyba jednak lepsze... Te są przeciętne, na dodatek wszystkie (poza Anique) są do siebie jakoś podobne.
|
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
hmmm dobra, ok rozumiem.
Mam suwaki World Mega Pack od hotroxy'ego777, więc popracuję. Wiem, czemu tak uważasz, pod względem nosów, moje simki zawsze są podobne. EDIT: Specjalnie dla Master ![]() ![]() ![]() Myślę, że wygląda lepiej ![]()
![]() I found my own way... :] Ostatnio edytowane przez neville : 07.08.2011 - 21:26 |
![]() |
![]() |
#44 |
Reputacja: 26
|
![]()
Faktycznie, mniej przeciętnie : ) Zmniejszyłabym jeszcze podbródek, ale jak wolisz. Simki mają malutkie, wąziutkie noski - też kiedyś takie robiłam, stwierdziłam jednak, że trzeba wprowadzić troszkę rozmaitości. Ale nie jest źle, umiesz przyjąć konstruktywną krytykę i uczyć się na błędach.
|
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
Heh, miło mi, że tak sądzisz, nie jest to powód do płaczu, np. że twoja Simka ma krzywy nos itp.
Myślę, że małe noski u moich simek pozostaną. Lecz będę eksperymentował. Moje Simki to nie plasticzki różniące się jedynie fryzem, ciuchami i makijażem. Bd pracował dalej, a jutro nowe dzieło ![]()
#47 |
|
![]()
Flora, awww! Jaka slodka bluzka
![]() ![]() Lilian, lal! Tez mi sie podoba ![]() ![]() Obie mi sie podobaja : )))
#48 |
|
![]()
Constance - nie podoba i się kształt twarzy, szminka, zbyt ciemne brwi.
Lily - również mi się nie podoba. Może odrobina makijażu zmieniła by coś w jej nudnej twarzy? Nathalie - znowu dziwny kształt twarzy, przez co simka jest po prostu brzydka. Emily - taka sama fryzura co Lily, a na dodatek brak zdjęcia z bliska. Trudno ją przez to ocenić. Amelia Ozturk - wygląda ciekawie, niestety kolor szminki jest paskudny. Ally - zbyt przeciętna. Nie ma w niej nic ciekawego. Yurii Sayurama - przerażający makijaż. Nie podoba mi się. Anique Costa Luna - podobna do Anne Hathaway ![]() Flora Hibichio - nawet, nawet. Lilian Ginger - po przeróbce wygląda o wiele lepiej i jak do tej pory to, moim zdaniem, najładniejsza Twoja simka ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
Dziękuję za skomentowanie każdej Simki Searle
![]() Flora, Anique i Lilian to moje cudeńka ![]()
#50 |
|
![]()
Lilian jest bardzo ładna ale ma za duży podbródek.
9/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|