|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
O to chodzi że mam ten dodatek i najnowszą aktualizację.Zarejestrowałam swoją kopie na ich stronie,mam odpalonego origina a to mi nadal nie chodzi.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
a ja mam wieczny problem z tym, ze chce sobie zainstalowac obiekty ze store, a nie moge bo mam rzekomo nie zaktualizowana gre ;], to nic ze te same obiekty sie instalowaly jeszcze nie dawno bez tych aktualizacji i bylo cacy, teraz nie i koniec..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Aby wystąpić na wielkiej scenie trzeba mieć chyba 7 poziom kariery, wtedy właściciele lokali staną się dostępni (oznaczeni w pomarańczowych kółkach) i będzie można starać się o występ w identyczny sposób jak w pozostałych lokalach, czyli przez interakcję przesłuchania przed występem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Aby korzystać z SimPortu w rodzinie musi być co najmniej 2 Simów oraz trzeba mieć poziom kariery na co najmniej 2 poziomie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
wiem o tym..mój problem polega jednak na tym,że gdy chcę się zalogować do tych opcji wyskakuje mi informacja o konieczności aktualizacji gry, która jest już zaktualizowana do najnowszej wersji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 14
|
![]()
W mojej grze pojawił się problem z obiektami z folderu mods. Są one w grze, ale nie da się ich normalnie używać. Na przykład gdy simka przygotowuje jedzenie, to tak jakby wpada ono do środka i nie można go użyć, ani usunąć. Normalnie powiedziałabym trudno i po prostu nie używała tych obiektów, ale teraz nie mogę pozbyć się tych szafek. Chciałam usunąć je kodem "testingcheatsenabled true", ale jak się okazało, kod nie działa. Czy ktoś ma podobny problem?
Mam też problem z "master controller", który psuje mi grę w taki sposób, że nie mogę grać w domach. Niby widać wnętrza, ale nie widać mebli, a po zbliżeniu kamery wyrzuca mnie poza parcelę. Mam odpowiednią wersję moda.
![]() |
#8 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Ibis, może znowu trzeba użyć TSR fix. Ja też podobnie miałem, ale zlew mi się 'chował'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Wiem, że to pytanie było już zadawane, ale ja nadal nie uzyskałam odpowiedzi:
Jak zostać piosenkarką? U mnie ani w gazecie, ani w komputerze nie ma tej profesji. Gdzie mam szukać?
![]() |
![]() |
#10 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
U mnie zwyczajnie jak wejdę na komputerze w profesje, to tam mam do wyboru wszystkie profesje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|