|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może teraz będzie bi? Albo spodobają mu się kobiety, ale te mniejsze, za które idzie się siedzieć? Tak tylko teoretyzuję
![]() Dawaj dalej!
![]() |
#3 |
|
![]()
Kicajku przerażasz mnie
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Hahahaha xD
Bez obaw Meggie, Kicajka nie trfiła ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Zaszedł w ciążę?! ;o
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Hahahaha ;D Rozwalacie mnie, dziewczyny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Phi. U mnie kocur ostatnio się okocił bo go Nraasem poczęstowałam, więc nic by mnie nie zaskoczyło. Ale jak jesteśmy przy ciąży faceta, to zaklepuję motyw! Gdzieś go kiedyś wcisnę<zło>
@down: nmzc. Jak nie zapomnę, to u dam. To chyba będzie najnormalniejsze imię w całej mojej dotychczasowej twórczości ![]()
reality bites Ostatnio edytowane przez Kicaj : 25.07.2012 - 21:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
No cóż, u siebie nie potrafię wymyślać historii i jak widać nie jest ona zbyt interesująca, ale na losy waszych simów mam milion historii xD
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No Meggie, trzeba być skromnym, Twoje historie mają 5 gwiazdek, 10 stron, a narzekasz, że są nudne O.o
Dobra, czas się wziąć za wybieranie zdjęć do ósmego już odcinka. Wow, muszę coś na jubileusz wymyśleć, 10 odcinek to ważna rzecz, a niedługo nadejdzie! ![]() Żeby nie robić OT, dodam, że będzie mieć córkę w wieku szkolnym, ale jej nie adoptuje... Znaczy na razie to córka nie będzie, może potem ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Kicaj, dziękuję! Teraz mój wątek jest popularnym wątkiem i ma czerwoną kopertę!
![]() No dobrze, weź sobie ciężarnego faceta, ale dziecko masz nazwać Bart lub Bartek, po mnie ^^ Kurczę no. Przepraszam Was, ale usunąłem kilka zdjęć z ImageShack i jeden z odcinków jest bez fotek. Na szczęście, któryś ze starszych ![]() Myślę nad zmianą rodziny, bo jakieś problemy mam. Jeśli tak się stanie, następny odcinek (8) będzie już odcinkiem końcowym. ![]() Żeby nie było OT, wlepiam taki bonusik: ![]() Molly, nowa córka Joe'go. ![]() Załamka Joe'go (kiedy dowiedział się o tym eksperymencie z laboratorium). A Wy, co o tym myślicie? Zmieniać rodzinę? ![]() ![]() e: No dobra, czytelnicy, postanawiam - odcinek ósmy będzie już odcinkiem finałowym. W następnej serii poznamy młodą dziewczynę z kotkiem, która... No właśnie, co? O tym przekonamy się już niebawem! ![]() Przypominam, że jeśli ktoś skomentuje, nie będę musiał czekać 5 dni na zakończenie losów Herbaty. Chociaż nowa Simka będzie jego sąsiadką, więc wciąż Joe będzie bohaterem nowych odcinków, wprawdzie drugoplanowym, ale będzie ![]() Ostatnio edytowane przez Vanitas : 02.08.2012 - 08:00 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|