![]() |
#42 |
Reputacja: 10
|
![]()
Śliczna rodzinka, czekam na ich dalsze losy.!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Dawno mnie tu nie było.. ale powracam! Od czasu, kiedy straciłem mój save próbowałem grać, ale jednak za bardzo przywiązałem się do Wealsh'ów. W ten poniedziałek postanowiłem ich odtworzyć. Na szczęście wszystko się udało, więc Amelia, Emil i Franek (ten w wieku nastoletnim) powróciły do mojej gry! Z góry uprzedzam, że w tym odcinku nie będzie wiele fabuły, mimo wszystko mam nadzieję, że zdjęcia przypadną Wam do gustu :>
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA ODCINKA: Rodzina Welsh, część 5 - Przerost formy, nad treścią[DUŻO ZDJĘĆ!] Na wstępie przedstawię członków rodziny (specjalnie dla nowych 'czytaczy' tej historii.) -Amelia - pracuje w szpitalu, jako chirurg. Wiele lat temu została zaatakowana i ukąszona przez pozaziemską istotę, co skutkowało przemienieniem się w wampira. Ma męża - Emila, oraz syna - Franka ![]() -Emil - jest gwiazdą sportu. Ma żonę oraz syna w wieku nastoletnim. Jest bardzo przywiązany do swojej rodziny.. ![]() -Franek - nastolatek, podobnie jak matka jest wampirem. Jest skory do awantur i robienia psikusów, mimo to wykazuje się wysoką inteligencją. ![]() Teraz przejdźmy do regularnej historii Życie Welash'ów toczyło się bardzo spokojnie. Franek stał się nastolatkiem, a Emil dorosłym.. Tylko Amelia, jak na wampirzycę przystało tętniła młodością. Każdy z nich oddawał się codziennym czynnościom.. ![]() Ojciec z synem grali w gry video.. ![]() A Amelia w wolnych chwilach malowała.. Pewnego słonecznego popołudnia zadzwonił telefon, który odebrała Amelia.. To co usłyszała na zawsze odmieni życie całej rodziny.. ![]() Dowiedziała się, że jej przyjaciółka nie żyje, a jej syn stał się sierotą.. Amelia była wstrząśnięta.. Po nieprzespanej nocy razem z Emilem ustalili, że zaopiekują się dzieckiem zmarłej kobiety. Po paru tygodniach do rodziny dołączył - Wiliam. ![]() Nowy członek rodziny nie przypadł do gustu Frankowi.. Przez pierwsze tygodnie ciągle dochodziło do spięć między rudzielcem, a nastoletnim wampirem. ![]() Doszło nawet do bójki! ![]() Na szczęście po paru miesiącach sytuacja poprawiła się.. Franek zrozumiał swoje błędy i przeprosił Wiliama. Minęło trochę czasu i oboje zapomnieli o konfliktach, jakie łączyły ich dawniej. Zaprzyjaźnili się i od tej pory spędzali ze sobą każdą wolną chwilę.. Grali w gry video. ![]() Jedli sniadania. ![]() A nawet urządzili sobie regularną bitwę na poduszki.. w kuchni xd ![]() Pewnego dnia zrobili Emilowi niezły kawał XD ![]() **** A co u Amelii i Emila? Ich związek kwitł.. Jak zawsze zresztą ![]() ![]() ![]() **** Każdego popołudnia Amelia musiała czytać szpitalne raporty. ![]() Pewnego dnia w przydomowym ogródku znalazła się ślizgawka.. Cała rodzina świetnie się na niej bawiła! ![]() Emil zaczął mieć kryzys wieku średniego, na szczęście objawił się on tylko w postaci nowego kameleona. ![]() A Amelia zaszła w drugą ciążę. ![]() Jej małżonek bardzo się z tego faktu ucieszył. ![]() Poród: ![]() Urodziła się mała wampirzyca, Maja. ![]() Była oczkiem w głowie tatusia ![]() ![]() Jak każde wampirzątko była bardzo zdolnym dzieckiem. Pewnego dnia starszy brat wyręczył swoja mamę i zabrał młodszą siostrę do parku. ![]() ![]() Amelia korzystając z chwili spokoju obdzwoniła wszystkie koleżanki oraz upiekła pyszna ciasto. ![]() ..które zostało zjedzone w całości jeszcze tego samego dnia.. ![]() Dni mijały, Franek i Wiliam niedługo skończą szkołę średnią. W ostatni weekend beztroskiego życia oboje wybrali sie na basen. Mieli nadzieję, że poznają tam dziewczyny, z którymi pójdą na studniówkę.. Niestety tak się nie stało. Na pływalni było tylko dziecko i staruszek. ![]() Rozczarowani bracia zanurzyli się w wodzie. ![]() Przepłynęli parę długości i znudzeni wrócili do domu.. ![]() Nastał dzień urodzin obojga z 'braci' Najpierw dorósł Wiliam. ![]() Później Franek. ![]() C.D.N Mam nadzieję, że nie usnęliście. Musiałem przedstawić te parę tygodni simowych w dość dużym skrócie. Powód prosty - nie miałem za wiele zdjęć. Przepraszam również za chaotyczne pismo.. Poprawne sklecenie tekstu o piątej nad ranem wcale nie jest takie proste.. Nadmienię też, że od teraz zdjęcia będą dodawane na bieżąco, a odcinki nie będą skrótami ![]() Pozdrawiam, Einarr Ostatnio edytowane przez Spectrum : 27.07.2012 - 05:07 |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
Odcinek świetny. Łee, a ja myślałam, że Franek nie będzie lubił Williama
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
Wielki come back
![]() Franek młody dorosły jest cudowny!!! A William taki oryginalny ![]() ![]() A za Frankiem będzie sznur się kręcił, oj będzie ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]()
Witamy z powrotem!
Jak Ty tak "chaotycznie" zdania tworzysz, to normalnie chyba prozą piszesz. Nie dopatrzyłam się żadnej źle napisanej linijki. Pytanie jedno: 5 rano? ![]() No z Franka całkiem niezły przystojniak. Najmłodsza do schrupania. Bardzo podobają mi się te zdjęcie, w których są kadry z innych fot ![]()
![]() |
#47 |
|
![]()
superasne zdjecia, a simy przeboskie ;D z Franka niezle ciacho sie zrobilo, a i William przystojny rudzielec z piegami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]()
Wiliam ♥dajcie mi takiego w realu!!! :-)
boże zakochałam się (spada z krzesła) zrób mu więcej zdjeć!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Dziękuję za komentarze.. Jutro powinienem coś wstawić. Mam niestety dylemat, kim zacząć grać? Frankiem, czy Wiliamem?
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]()
Super! Dawaj w końcu kolejne fotki. Uwielbiam oglądać twoje zdjęcia.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|