Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.06.2007, 18:37   #41
Alene
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał anka.82
Witam wszystkich,
czy ktos moglby mi poradzic co zrobic, jesli moja rodzinka zachorowala, dzieci padaja mi jak muchy, juz trojka nie zyje, czwarte dziecko jest chore, kaszle, kicha, a ostatnio dwoch doroslycj sie zarazilo. Nie mam pojecia co robic, czy ktos mial taka sytuacje? Czy ktos wie, co zrobic? Kostucha wcale nie przychodzi, dziecko sie przewrocilo i umarlo, wyskoczyl tylko napis z kondolencjami
Prosze, pomozcie!
powiedz mi jakie masz dodatki i jakie wogłóle masz simsy 1 ? chyba w samej jedynce nie przychodzi jescze kostucha dopiero Will Wright-Maxis wprowadzili kostuche w dodatkach i w Swiatowe zycie.a twoje simsy choruja być może przez te dwie przyczyny.masz karaluchy w domu bo twoje simsy nie sprzatają.czyli przez brud.albo też tak jak ktos mówił przez chorobe świnki.(o ile kupiłes/aś swinke morską.albo jeden z sasiadów mógł zarazić przy wizycie.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.06.2007, 18:43   #42
Alene
Guest

Domyślnie

i przy okazji...niedzwiadek niejadek jest prawdopodobnie w simsach randce 1.
ja tak twierdze bo jak moje simsy pojechały na randke do parku to kupiły koc z koszykiem pełnym jedzenia.moje simsy miały piknik i jadły sobie spokojnie a nagle na palcach doleciał do nich ten misio.simsy wstały krzyczały i uciekły.a misiek porwał jedzenie(koszyk)i uciekł.a moje simsy potem o wszystkim zapomniały wypróbujcie (Ci którzy nie mieli tego miśka)może to pomoze w zobaczeniu go.

stare 26.06.2007, 12:46   #43
Iminashi

Reputacja: 13
Domyślnie

ja nie mam randki, tylko wakacje i podstawową, a misia mialam
Iminashi jest offline  
stare 26.06.2007, 13:11   #44
Alene
Guest

Domyślnie

masz racje.chyba widziałas taki koszykpiknikowy z kocem u tego koscia co ma swoja wypozyczalnie.w randce tez jest taki koszyk piknikowy.bo to może sie pojawaic ten miś jak np.jak wypozyczysz ten kosz.czyli to może byc w randce lub wakacjach.

stare 24.07.2007, 20:45   #45
maciejo.
Guest

Domyślnie Odp: Nawiedzona KOSTUCHA?!

do mnie przyszedł kiedyś różowy królik wielości sima i rozwalał wszystkie dzbanki a, w nocy słuchać jakąś złowieszczą muzykę i w tedy ktoś obsikuje mi chodnik z oby dwóch stron

stare 02.08.2007, 14:37   #46
ultraviolence

Reputacja: 10

U mnie niedżwiedź ten pojawia się, kiedy simka ma zestaw do tworzenia miodu i pszczelego wosku. Przyłazi, zjada zawartość i zadowolony
ultraviolence jest offline  
stare 20.08.2007, 17:14   #47
lafilette
Guest

mi niedźwiedzia goniły pszczoly z tego ula

stare 20.08.2007, 18:42   #48
Karima
Guest

Ja mialam tak samo z kostuchą,a co do niedźwiadka to raz poszedl do śmietnika na palcach wyją kanapke zjadl ją i zacząl tańczyc,a raz wyjąl jakiegoś śmiecia zrobil obrzydzoną minę i odszedl.A jak kupilam ten ul co się robi miód i wosk(Abrakadabra)to misiek podszedl do ulu i zaczol jeść miód i przczoly go pogonily.A w randce moja zakochana para zrobila sobie piknik podszedl miś oni się przestraszyli i uciekli a misiek wszamal kanapke którą wyją z kosza

stare 26.10.2007, 17:21   #49
Nilla_10
Guest

Smile Odp: Nawiedzona KOSTUCHA?!

Cytat:
Napisał Throw
Do mnie nigdy nie przyszedł niedźwiadek. Raz wpadł klałn, ale zaraz sobie poszedł. Ja wam ludzie zazdroszczę!!

A porwali was kiedyś kosmici?? I jak to wygląda?? Co trzeba zrobić, żeby porwali?? Słyszałem, że gapić się przez teleskop! To prawda??
Tak moją porwali kosmici przylazi mi niedzwiadek i ten el bandito klaun tez ale kostucha???NIGDY!!!

stare 26.10.2007, 19:47   #50
IgaAnne
Guest

Domyślnie Odp: choroba

Cytat:
Napisał anka.82
Witam wszystkich,
czy ktos moglby mi poradzic co zrobic, jesli moja rodzinka zachorowala, dzieci padaja mi jak muchy, juz trojka nie zyje, czwarte dziecko jest chore, kaszle, kicha, a ostatnio dwoch doroslycj sie zarazilo. Nie mam pojecia co robic, czy ktos mial taka sytuacje? Czy ktos wie, co zrobic? Kostucha wcale nie przychodzi, dziecko sie przewrocilo i umarlo, wyskoczyl tylko napis z kondolencjami
Prosze, pomozcie!
Coś słyszałam, ze w takim wypadku musisz zrobić BIAŁY eliksir na stole alchemika (dochodzi w Światowym Życiu). Podobno ten eliksir normalnie jest zablokowany, można go zrobić tylko wtedy, gdy ktoś już zachorował na chorobę świnki morskiej, czy jakoś tak.
Dowiedziałam się o tym, dzięki cudownemu postowi Vingi z SC.
A! I JESZCZE JEDNO! Ten eliksir może zostać stworzony pod warunkiem, że będzie gdziekolwiek w domu wisiał obraz smutnej świnki morskiej, czy jakoś tak.
Cytat:
Napisał Chmelcor
Oznacza to, ze kostucha przychodzila, poniewaz mialas gdzies na dworze lampki "Jack-o-Lanterns". Nie wiem jak sie nazywaja po polsku ale chyba podobnie jakos.
Usun lampki a kostucha nie bedzie przychodzic.
Jest tu mowa o lampach "dyniach" na halloween.

Ostatnio edytowane przez IgaAnne : 26.10.2007 - 19:54

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania